Oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
55000
Bu sorun fabrika çıkışı vbios kaynaklı idi. Çözümü de mevcuttu yanılmıyorsam. Aksine Dell G serisi giriş seviyesi laptoplar arasında limitsiz olan güzel laptoplardandır. Limitsiz olmasından dolayı ve i7 13650HX gibi çok güçlü bir işlemciye sahip olmasından dolayı CPU bazı koşullarda sıcak çalışabiliyor, bu da giriş seviyesi her laptopta var zaten hemen hemen.

Söylediğiniz sorunun çözümü de buydu sanırım:
Sorun kesin olarak çözülmüyor G15 bir cihazda denedim ve sonuç alamadım zaten cihazın tek sorunuda bu değil daha birçok sorunu var. Dell G15-G16 serisi laptop alınmaz.

Bu sorun fabrika çıkışı VBIOS kaynaklı idi. Çözümü de mevcuttu yanılmıyorsam. Aksine Dell g serisi giriş seviyesi laptoplar arasında limitsiz olan güzel laptoplardandır. Limitsiz olmasından dolayı ve i7 13650HX gibi çok güçlü bir işlemciye sahip olmasından dolayı CPU bazı koşullarda sıcak çalışabiliyor, bu da giriş seviyesi her laptopta var zaten hemen hemen.

Söylediğiniz sorunun çözümü de buydu sanırım:

Evet çözümü bu bunu denemiştim fakat çözüme ulaşamamıştım ağustos ayında almıştım fabrika çıkışlı bir hatamı bilmiyorum ama bir daha Dell almayacağıma eminim. Bu laptopu alacak arkaşlarımda aynı sorunla karşılaşma ihtimali var o kadar para veriliyor işi şansa bırakmaya gerek yok.

Sorun kesin olarak çözülmüyor G15 bir cihazda denedim ve sonuç alamadım zaten cihazın tek sorunuda bu değil daha birçok sorunu var. Dell G15-G16 serisi laptop alınmaz.
Evet çözümü bu bunu denemiştim fakat çözüme ulaşamamıştım ağustos ayında almıştım fabrika çıkışlı bir hatamı bilmiyorum ama bir daha Dell almayacağıma eminim. Bu laptopu alacak arkaşlarımda aynı sorunla karşılaşma ihtimali var o kadar para veriliyor işi şansa bırakmaya gerek yok.
İlginç gerçekten.. Sorun yazılımsal gibi gözüküyor ona rağmen Dell, bu konu hakkında bir şey yapıp da sorunu çözmemesi çok saçma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı