Çözüldü Oyuncu laptopunda Turbo fan açmak sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cagtay59

Picopat
Daha fazla  
Ben oyun oynarken 1 saat sonrasında NitroSense'den fanları maksimuma alıyorum ve 15 derece iniyor sıcaklıklar. Ama maksimum fana almak işlemci ve ekran kartına zarar verir mi?

Çözüm
Ben oyun oynarken 1 saat sonrasında NitroSense'den fanları maksimuma alıyorum ve 15 derece iniyor sıcaklıklar. Ama maksimum fana almak işlemci ve ekran kartına zarar verir mi?

Hayır bir sorun olmaz ama ses rahatsız eder sizi belki.
Sadece oyunlarda çalıştırıyorum zaten ve bir de sadece NVIDIA GPU çalışırken boşta sıcaklıkların 5-6 derece fazla olması normal mi?
85 derece altı sorun değil. Üstüne çıkarsa zaten anakart tarafından tanımlanan değerlere gelecektir(%100 gibi...). Kendiniz yazılımla değiştirmek yerine akışına salabilir veya gözlemleyerek belli değerlerde devir ayarı yaparak 60-70 derece bandında oyun keyfinize daha az sesle devam edebilirsiniz.

85 derece altı sorun değil. Üstüne çıkarsa zaten anakart tarafından tanımlanan değerlere gelecektir(%100 gibi...). Kendiniz yazılımla değiştirmek yerine akışına salabilir veya gözlemleyerek belli değerlerde devir ayarı yaparak 60-70 derece bandında oyun keyfinize daha az sesle devam edebilirsiniz.

Peki işlemci ve ekran kartı ne kadar sıcak olursa sıvı metal çabuk kurumaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı