Oyuncu mouse önerisi

Dostum ben anladım seni. Senin paran fazla yok ve güzel bir mouse arıyorsun. Öncelikle şunu söyliyeyim ki yukardaki MOUSELERİ ALMA ! :) birden hiçbir sebep yokken clickleri yumuşuyor sonrada bozuluyor. sana tavsiyem şu mouseler
Logitech g302***
Asus cerberus**
Steelseries rival 100 ****
yıldızlar tavsiye derecesi olsun. Ve de iyi bir mouse kullanmış olursun.

gezinirken denk geldim, neden bu kadar saçma mauselar attın ki demeden önce bu soruyu soran arkadaşın yaşını,mesleğini,maddi durumunu ve eline ayda ne kadar para geçtiğini bilmeden yorum yapması ülkece mükkkemmel bir düzeyde empati kurma yeteneğine sahip olduğumuzu göstermiş.

arkadaşımız yüksek ihtimal lise-orta okul öğrencisi, yanılıyor da olabilirim. Eline geçen paralardan, ayırdığı harçlık vs.lerden bir bütçe oluşturup kendi bütçesine göre belki de en en en en mantıklı listeyi oluşturmuş.

** Arkadaşa sormadan önce ezber tavsiye yapmadan önce oyuncu ekipmanlarını tanıyan insanların düzgün öneriler sunması gerekir. Evet, msjım geç geldi biraz, affedersin.

Bu msjı bu günden sonra okuyacak bütçesi kısıtlı arkadaşlara tek önerim bütçenizi ezbere ürünlere odaklamayın, her elin bir yapısı var. Arkadaşınız razer deathadder mausedan çok memnun olabilir ya da rival 300'den ya da herhangi bir mausedan. İnanın bir önemi yok. Çünkü el yapınız alışkanlıklarınız zevkleriniz keyif anlayışınız bütçeniz kişiliğiniz her şeyiniz farklı birbirinizden.

Abim razer deathadder kullanırken ben G502 kullanıyorum, razeri asla elime alıp mause diye taşımam bile. Bunun sebebi benim kişisel kullanıcı deneyimim. Keza bir okur da buradan çıkıp Logitech de neymiş elime almam bile diyebilir.

Önerim: Bütçenizi zorlamamak kaydı ile bilindik, garanti servislerini sunabilecek, az da olsa kullanıcı yorumları bulunan(dayanıklılık konularında - ooo qnq ışıqı çOk iii, üff yılan gibi değil-), piyasada üne sahip olması hiç önemli değil pahalı ucuzluğu da önemli değil ama mümkünse lütfen deneme yapınız. Eğer ki bütçenize göre araştırdığınız mauseların hiç birisi olumlu yorum, garanti vs. durumu, elinize oturacak yapıda değilse lütfen klasik kaliteli kablolu bir mause edinin. İlla gaming olmasına gerek yok ve "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" sözünün üstünde durun..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı