GeraltOfAngara
Decapat
Daha fazla
Selamlar, yeni bir eve taşındım, paylaşımlı olmayan ilk odam olacak. Şimdiye kadar hep bir oyuncu odası organize etmek istedim fakat bu yönde asla bir araştırma yapmamıştım. Bu sebeple şu an hangi temel ekipman ne konuda konforlu veya konforsuz bilgi sahibi değilim. Aynı zamanda Online çalıştığım için günümün neredeyse tamamı o masada ve o ekipmanlarla geçecek, şimdiye kadar laptop ile nerede ufak bir masa sehpa bulduysam takılıyordum.
Sizlerden ricam çok temel eşyaların, en mantıklısını önermenizdir. Var ise marka model, yok ise de kendi fikirlerinizi aktarmanızı rica edeceğim.
Örneğin: Deri koltuk alma rahatsız eder veya işte boyu çok kısa masa alma boynun tutulur vs gibi. Bilgisayar ekipmanı dışında her önerinizi dört gözle bekliyorum, özellikle masa ölçülerini ve nereden temin edebileceğimi kestiremiyorum.
Sizlerden ricam çok temel eşyaların, en mantıklısını önermenizdir. Var ise marka model, yok ise de kendi fikirlerinizi aktarmanızı rica edeceğim.
Örneğin: Deri koltuk alma rahatsız eder veya işte boyu çok kısa masa alma boynun tutulur vs gibi. Bilgisayar ekipmanı dışında her önerinizi dört gözle bekliyorum, özellikle masa ölçülerini ve nereden temin edebileceğimi kestiremiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: