Oyuncu PC'si satın alma hakkında sorularım

SSD olarak oradaki markayı ben tercih etmezdim. Bu ürün alınabilir: ePttAVM - ADATA SSD 480gb 2.5

RAM'i 8x2 2400 MHz almayın. Siz sonradan 8 GB 3000 MHz bir RAM daha eklersiniz aynısından farklı bir yerden alıp.

Ordaki kasayı hava sirkülasyonu açısından pek gözüm tutmadı. Ön taraf kapalı gözüküyor, kasa pek hava alamayabilir. Ama orada alternatifte gözükmüyor. Bunu da söylemiş olayım.

Linkte sistemin videosu da var. Kasayı yakından inceledim videodaki kadarıyla hava boşlukları bulunuyor. Videoyu izleyip öneri yapabilir misiniz ?
SSD olarak oradaki markayı ben tercih etmezdim. Bu ürün alınabilir: ePttAVM - ADATA SSD 480gb 2.5

RAM'i 8x2 2400 MHz almayın. Siz sonradan 8 GB 3000 MHz bir RAM daha eklersiniz aynısından farklı bir yerden alıp.

Ordaki kasayı hava sirkülasyonu açısından pek gözüm tutmadı. Ön taraf kapalı gözüküyor, kasa pek hava alamayabilir. Ama orada alternatifte gözükmüyor. Bunu da söylemiş olayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı