Oyuncular için ideal ping kaç olmalı?

Ping konusundan zaten sonuç alamazsınız. Hız konusundaysa paketiniz 25Mbps'e kadar mı, yoksa direkt 25Mbps mi? Faturalarınızda yazar. E kadar ifadesi yer alıyorsa oradan da bir sonuç elde edebileceğinizi düşünmüyorum.
Sözleşmede öyle bir ibare yok, 25 Mbps dowland, 5 Mbps upload yazıyor.
8mbps internet ile zaman zaman 60' lara kadar iniyor pingim (CS:GO). Şikayette bulunursan iyi olur.
Sizinki süperonline fiber mi?
Koskoca firmanın sahtekarlık yapmasına anlam veremiyorum, abone olmadan önce üstüne basa basa sordum ping sorunu olur mu diye hayır olmaz diyip yaptılar abone.

Son düzenleme:
TTNET kullandığım da Speedtest' te 10 ms aldığım zamanlar LOL türkiye sunucusunda 30, 35 arası , EU West sunucusunda 70, 75 ping alıyordum. Şimdi Turkcell mobil internet ile bağlanıyorum 3G Speedtest' te pingim 45 çıkıyor. LOL' de türkiye sunucusu 55, 70 , EU West 95, 110 arası alıyorum. Bence bu ping olayı çok karmaşık daha önceden 30 ping ile oynarken takılma olmuyordu, şimdi 55 ile oynuyorum aynı akıcılıkta. Ben de 55 pinge takılmaz, ama sende 40 pinge takılmalar olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı