Oyuncular için ideal ping kaç olmalı?

Wfazıl

Hectopat
Süperonline fiber kullanıcısıyım, Speedtest'de pingim 19 MS, ara sıra 20 ile 70 arasında yükselme oluyor.
Şimdi bu ping normal midir? Türk Telekom'dan VDSL alıyorudm onda ping 1 MS idi.

Oyunlara yansıması ise facia 100-110 arasında stabil olmayan ping alıyorum. Ethernet ile bağlandım değişen bir şey olmadı.
Müşteri hizmetleri oyalama niteliğinde bir çözüm sunuyorlar işe yaramıyor, ben yandım siz yanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
sikayetvar.com sitesine yazarsan daha iyi yardımları olur diye düşünüyorum. Ama yinede sen bilirsin :)
Evet oraya yazacağım, ama pek zannetmiyorum yardımcı olacaklarını. Adamların tek yaptığı şey modeme bağlanıp WiFi kanalını değiştirmek. Tam 25 Mbps vermedikleri için ayıplı hizmetten yürümeye çalışacağım.

Tam 25 Mbps vermedikleri için ayıplı hizmetten yürümeye çalışacağım.
Ping konusundan zaten sonuç alamazsınız. Hız konusundaysa paketiniz 25Mbps'e kadar mı, yoksa direkt 25Mbps mi? Faturalarınızda yazar. E kadar ifadesi yer alıyorsa oradan da bir sonuç elde edebileceğinizi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı