Oyuncular olarak Windows'a mahkum kalmak

Daha fazla  
Merhabalar. Oyun oynayanlar için kaçınılmaz bir gerçek var ki o da Windows'a mahkumuz. İnsan ister istemez bir değişlik olsun, farklı bir işletim sistemi kullanalım istiyor ama hala Linux'ta ve Mac'te oyun performansı çok düşük ve doğru düzgün oyun bile çıkmıyor bu işletim sistemleri için. Ne düşünüyorsunuz? Buna bir çözüm gelir mi sizce?

Merhabalar. Oyun oynayanlar için kaçınılmaz bir gerçek var ki o da Windows'a mahkumuz. İnsan ister istemez bir değişlik olsun, farklı bir işletim sistemi kullanalım istiyor ama hala Linux'ta ve Mac'te oyun performansı çok düşük ve doğru düzgün oyun bile çıkmıyor bu işletim sistemleri için. Ne düşünüyorsunuz? Buna bir çözüm gelir mi sizce?

Bundan 10-15 yıl sonra Windows popülerliği bitecek bence. Artık yapacak çok şey yok güncelleme olarak bence. Yavaş yavaş diğer işletim sistemleri de Windows'u yakalıyor zaten.

Oyna geç bence kanki. Windows her türlü imkanı veriyor oyun için sana.
GNU/Linux'da öyle. Değişik güzel araçlar var.

Bir de oyunda kastına bağlı tabi.
GNU/Linux mükemmel derece de Windows oyunları oynatabilir.
Ben kendim;
- Dark Souls tüm seri, Sekiro, God of War 2018 PC, Nier Automata, Final Fantasy 7 Remastered, ETS 2, Elder Scroll 3-4-5, Death Stranding oyunlarını gayet güzel oynadım.

Zaten; Cemu, Yuzu, RSPC3, PCS2X, PPSSPP, Dolphin gibi emulatorler ile bir sorunu yok ve hepsini çok güzel oynatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı