Oyuncuların fazlası ile hile kullanması

Jivoljhin

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar ben de bir gamer olarakdan bugün bu konuyu ele almak istiyorum.
Evet gelmiş geçmiş bütün oyunlarda hile ile karşılaştım ve maalesef hile açanlar tabii ki de tahmin edebileceğiniz gibi.
"Türkler" tabii ki hepsi Türk değil ama bir sıralama yapacak olsaydık hileci, troll olarak sıralamada 2. olarak yer alabilecek bir ülkeyiz.
Ve tabii ki bunun yanında iticilik ve toksiklik eklenebilir. Ama ben bugün bu konuyu bıkmışlığımdan ele alıyorum neredeyse kendi milletimden bıkmış bir vaziyetteyim kimse soruna çözüm aramıyor. Zula, Minecraft, PUBG, GTA hemen hepsinde hile var nefret ettim bütün oyunlardan bunun yanında gerçek hayatımıza da yansıyor (sinirlenip küfür argo hakaret vb.) Lütfen eğer bu yazıyıyı okuyanlar oyunlarda troll, hile, toksiklik yapmayın cinayet işleyecek kadar sinir bozan bir durum yaptığınız sorum da ne zaman hileydi trolldü gibi muhabbetler sona edecek tek taraflı eğleniliyor böyle durumlarda empati kurmayı öğrenin sizin bir kaçamağınız yok zorbalık yapılarak oyundan, soğutulmaya çalışıyorsunuz.

Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
İyi günler...

R6 Siege'de Türk olduğum belli olmasın diye nickimi değiştirdim. Aynı takımdayız, selam verip ya küfür ediyo ya da bana sıkıyo. Bazen ikisi birden. İşin garibi yanında arkadaşı varsa diğer round o da yapıyor.
Kusura bakmayın ama R6'da Türk oyuncular benden uzak olsun.

Kaynak ne? Üzgünüm ama senin saçma varsayımların üzerinden toksiklik, hilecilik sıralaması yapamayız.

Ayrıca oyunda yaşanan şeyler seni gerçek hayatta etkiliyorsa, oyun oynamayı bırakmalısın. Sana uygun değil.

Hilecilerden istediğin gibi nefret edebilirsin bir yere gitmeyeceğiz. "Kendi milletimden bıkmış bir vaziyetteyim kimse soruna çözüm aramıyor." Çözümü olmayan bir sorun hakkında sızlanmak zaman israfından başka bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı