OyuncuStore Güvenilir mi?

Arkadaşlar 200-300 liralık oyunları 30-40 liraya satıyorlar? Güvenilir mi?

Steam hesabı olarak verilmektedir.
“Sadece offline olarak oynanılabilir!”
Hesap bilgileri değiştirilemez.
Şirketimize ait özel bir hesap teslim alacaksınız bütün bilgiler ve kullanım talimatları sipariş sonrası tarafınıza gönderilecektir.
Ürünü online kullanmaya çalışan kullanıcılar tespit edildiği an yasaklanacaktır.
İade Veya Değişim Yoktur.

Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olunuz sorumluluk bize ait değildir.

Yazılardan anladığım kadarıyla çalıntı hesap satıyorlar. Ne oldukları belirsiz.

Mantığı anladığım kadarı ile çalınan hesapları alıp sizlere vermesi büyük ihtimal kısa süre içinde şifre değiştirilir ama aile paylaşımı ile kendi hesabınıza oyunları verip oynayabilirsinizi iyi gibi duruyor. Ama çalınan hesap verdikleri mağkul bundan dolatı ne kadar güvenilir olsa da sıkıntı.

Düzenleme: Online oynanmiyorsa bir anlamı yok boşa para.

Online oynama oyundan oyuna değişiyor.Ben forza horizon 4 ultimate aldım 39.99 tl ye aldım hesapta sıkıntı çıktı 2 dakika içinde yeni hesap verdiler gayet güvenilir ve ucuz olma sebebi hesap olarak vermeleri.ayrıca ben fh4 ü online oynayabiliyorum

Arkadaşlar bilmeden yorum yapmayın ben RDR2 God of War gibi oyunları oradan aldım adamlar Steam'den orijinal oyunu alıyor sonra birçok kişiye bu oyunu satıyor offline oynadıgımız için sıkıntı olmuyor ve bütün güncellemeleri alıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı