Oyunda Bilgisayar Restart Atma Sorunu

Madsonik55

Megapat
Daha fazla  
Bir sorunum var, ETS2 oynarken ekran ve ekran kartıyla ilgili sorunum yok. Çok güzel oynuyorum. CS:GO'nun sistem gereksinimleri daha az olmasına rağmen bugün 2 kere sıkıntı yaşadım. Birinde ekran gitti geldi, korktum kapattım. Az önce ise CS:GO oynarken kasadan garip bir ses geldi ve bilgisayar kendini resetledi. Sorun ne ile alakalı? Acaba Power Supply mi yetmiyor, ısınma problemi mi vardır?
  • Power Supply: 300W (Casper 12 v kanalına 15a veriyor)
  • Anakart: MS-7529
  • Ekran Kartı: MSI R7 240
  • İşlemci: İntel Pentium Dual Core E5400 2.70 ghz
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
  • 4 GB DD2 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Ets 2 de zorlandığı için de olabilir. Aida 64 ile işkence testi deneyin.
ETS2 de zorlanmıyor. Olay CS:GO da oluyor.

Isınma problemi yaşıyor olabilirsin. Sistemin yükte ve boşta ne kadar ısındığını söyleyebilirsen yardımcı olabiliriz.
Evet galiba ısınma sorunu. Çünkü bilgisayar resetlendikten sonra kasadan sıcak hava çıkıyordu. CS GO için minimum işlemci e6600 bende ise e5400 var. Bundan kaynaklanıyor olabiliceğini düşünüyorum. Birde tam değerler için hangi programı kullanabilirim?

A pardon dalgınlığıma gelmiş yine. Aida 64 adında bir program var. Onunla benchmark testi yapıp sıcaklık değerlerini de görebilirsiniz. Oyuna girip sıcaklık değerlerini gözlemlemeniz yerine işkence testini öneririm.

ETS2 de zorlanmıyor. Olay CS:GO da oluyor.

Evet galiba ısınma sorunu. Çünkü bilgisayar resetlendikten sonra kasadan sıcak hava çıkıyordu. CS GO için minimum işlemci e6600 bende ise e5400 var. Bundan kaynaklanıyor olabiliceğini düşünüyorum. Birde tam değerler için hangi programı kullanabilirim?
Aida64 güvenilir sonuç verebilir.

Zarar vermez. Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir. CS:GO ETS2'den daha fazla ısındırıyordur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı