Oyunda CPU Hızı Düşüyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Barkın Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcimin markası intel i7 4500U. Güç ayarlarını yüksek performansa aldığımda masaüstünde bile 2.9 GHz ancak oyuna girdiğimde 1 GHz'ye kadar düşüyor. Oyunda iken CPU sıcaklığı 55 derece civarında. Bilgisayarım Asus x550ln 8 GB RAM Nvidia GT 840M ekran kartı. Yardımcı olunuz lütfen. Fps düşüklüğü oluyor oyun oynanmıyor.

Bu yöntemi denemiştim. Kodları yazıp throttlestop indirdim ama sadece 1 günlüğüne sorunumu çözdü. O gün rahat oynayabilmiştim fakat diğer gün programın hiçbir faydası olmadı. Bu da garip bir şey.

Bios v.306 güncel sanırsam. O uygulamayı kurup tekrar deneyeceğim, ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Oyuna ilk girdiğim zaman sıkıntı olmuyor ve 170 fps gayet akıcı. Sonra fan sesi artmaya başlıyor bir anda 40 fpsye düşüyor. Fan sesi falan bayağı azalıyor 1 GHz'e düşüyor. Hız throttlestop ı tekrar denedim ancak faydası yok. Game booster ile denedim yine değişen bir şey yok. Fan sesi artıyor ve fps düşüyor sonra fan sesi azalıyor. :(

LoL, Cs Go, Payday 2'de denedim hepsinde oluyor. Cs Go da daha şiddetli.

Son zamanlarda yüklediğiniz programdan kaynaklı olabilir mi ya da dikkatinizi çeken bir şey ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı