Oyunda ekran titremesi

İşletim sistemi
Windows 10

MertQ

Hectopat
Daha fazla  
League of Legends oyununda oyunum sürekli space tuşuna basılı tuttuğumda ve normal serbest bıraktığım zamanlarda sürekli bir titremeler donmalar mevcut ama FPS bu esnada düşüşe uğramıyor. Parçalar teker teker teknik servis tarafından kontrol edilip stres testine sokuldu hiçbir sorun yoktu. Bu olayı nasıl çözebiliriz?

Not: Bütün sürücüler güncel ve BIOS da güncel. Windows sürümü; en yeni sürüm ve oyun grafik ayarlarında her ayarda kasıyor düşük yüksek fark etmeksizin.

Sistem bilgisi:
  • Ekran kartı: RX 560
  • İşlemci: i5 7400
  • RAM: 16 GB
  • Anakart: B250M Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır öyle bir etkileşimde bulunmuyorum. Sadece herhangi bir koridoru izlerken kendi koridoruma dönmek için kullanıyorum.

V-sync açmayı deneyebilirsin ne demek istediğini tam anlamadım ama yinede dene

Tam olarak açıklamak gerekirse ekranda herhangi bir yırtılma olmuyor. Anlık olarak oyunda ekran titriyor ve takılır hale geliyor ve oyun bitene kadar bu süreç kendini tekrar ediyor. Donanımsal ve yazılımsal bir sorun olmadığı halde.

Tam olarak açıklamak gerekirse ekranda herhangi bir yırtılma olmuyor. Anlık olarak oyunda ekran titriyor ve takılır hale geliyor ve oyun bitene kadar bu süreç kendini tekrar ediyor. Donanımsal ve yazılımsal bir sorun olmadığı halde.
Bu konu biraz eskide olsa bir kaç kişi çözüm sunmuş bir dene.http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=51469

Tamam, oyunla alakalı bir durum bilgisayarda sorun yok oyunu ya onar ya da yeni temiz bir kurulum yap.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı