Oyunda görüntü gitme sonrası ekran kartı görünmüyor

Halil İ. Kara

Hectopat
Daha fazla  
Az önce oyun oynarken birden görüntü gitti fakat bilgisayar çalışır durumdaydı, sonra bilgisayarı yeniden başlattım fakat monitörüm çalışmıyordu, yani kabloyu görmüyor. Dedim ne oldu acaba gidip başka bir kablo taktım yine aynı. Ardından ekran kartının HDMI girişi yerine anakartın HDMI girişine kabloyu taktım, şaşırtıcı bir şekilde ekran geldi. Açtım ayarlara baktım onboarddaki ekran kartı tanınmış olarak gözüküyor, ana ekran kartı değil. Sonra birkaç kez yeniden başlattım, o sırada fark ettim ki ekran kartında 3 adet fan olmasına rağmen 2 adet fan dönüyor.

Ekran kartını söküp yeniden taktım fakat durum nafile. Bu arada hala monitöre görüntü gelmiyor, anakarttaki HDMI çıkışına takınca ilk açılışta ekran kartı markası ardında Windows yükleme ekranı bir kez daha geldi fakat sonra normalde yükleme ekranından sonra kilit ekranı gelmesi gerekirken yükleme ekranından sonra görüntü gelmiyor fakat bilgisayar çalışıyor görüntü yokken şifremi girip ALT+F4 ile bilgisayarı kapatmayı denedim ve başardım.

Sorun bu şekilde değerli arkadaşlar. Benim düşüncem sanırsam ekran kartım, bu güne kadar vermiş olduğu onurlu mücadelesini burada sonlandırdı fakat net karar vermeden sizin görüşlerinizi de almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı