Oyunda GPU %99 olmuyor

ebacanavarıpc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sistemi size söyleyeyim Ryzen 5 2600 işlemcinin yanında ROG STRIX GTX 1070 kullanıyorum. Yaşadığım sorun ise Valorant da 1080p de en düşük monitörüm 144 Hz olduğu için sabit 144 ayarlı oynuyorum ama FPS 100 ile 130 arası oluyor. Bazen saatlerce oynarsam FPS daha çok düştüğü de oluyor ama çok nadir. Valorant ne kadar işlemci ağırlıklı ve düşük sistemli de olsa 144 sabitlediğim için en az 144 vermesi gerekmez mi? Denetim Masası'ndan dengelide ise yüksek ya da nihai performans diyorum ama sonuç aynı. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları düşürerek işlemciye yük bindiriyorsun. Oyun ayarlarını arttırmayı dene. (Grafik ayarlarını en düşükte kullandığını anladım, yanlış anlamış olabilirim.)

Herhangi bir bileşen %100'e çıkarsa bil ki sınır odur. Mesela işlemcin %100 ise ekran kartın tahmini %50 olur. Aynı işlemciyi kullanıyoruz ve benim fps'te seninkine yakın. Ekran kartım RX 6500 XT.

Ayarları düşürerek işlemciye yük bindiriyorsun. Oyun ayarlarını arttırmayı dene.
iki türlü de işlemci aynı miktar kullanılacak. Ram gereksinimi ve GPU kullanımı artacak.

Ayarları düşürerek işlemciye yük bindiriyorsun. Oyun ayarlarını arttırmayı dene. (Grafik ayarlarını en düşükte kullandığını anladım, yanlış anlamış olabilirim.)
hocam evet ayarlar düşükde fakat zorunlu olarak düşmanları daha rahat vurabilmek için en düşükte kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı