Oyunda Hile Yapmak İçin İndirilen Dosya Virüslü Çıktı

Yeter! Yardımcı oluyorsanız olun olmuyorsanız mesaj yazmayın. 14 mesaj sildim.

Hile yaptıysa yaptı, hatasını anlamış ya. Bize düşen yardımcı olmaktır üstüne iyi olmuş falan demek değil.

Konu sahibi ilk olarak Kaspersky, Norton veya Bitdefender yazılımlarından birini kurup sistemine taratsın. Temizlenmez ise imzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın inceleyelim.

@BalikŞuşişi İddaa bu. Gerçek olarak bütün firmalar satıyor. Avastın temizlemediği virüsü hiçbir program temizlemez. Virüs programını sadece pc yabancıları kullanır, teknolojiden normal olarak anlayan adam indireceği programı ve indireceği yeri bilir. Ben yıllardır virüs programı kullanmıyorum ve girip çıkmadığım delik yok ama bir sıkıntı yaşamadım. Düzenli format ve yedekli dosyalar ile devam. Bu arada bitdefender'in silmediği virüsü Avast ile silmiştim bunuda belirtleyin, norton zaten hiç anlayamadığım bir yazılım.

MBAM ve KVRT ile tarayın. Eğer reklam virüsü ise AdwCleaner kullanın. Olmazsa KRD ISO kalıbını CD/DVD veya USB diske yazdırıp boot edin.

Hakaret edenler olmuş ama benim oyunum Online değildiki yani kimseye bir zararım olmayacaktı. Ve dediğiniz hiçbir program o virüsü bulamadı virüsün adını ben buldum ama nasıl sileceğimi bulamıyorum svchost.exe işte virüs bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı