Oyunda Hile Yapmak İçin İndirilen Dosya Virüslü Çıktı

Svchost.exe bir virüs değildir. Virüs bulaştığını nasıl anladınız tam olarak ? Ancak kaynağı belli değilse şüphe edebilirsin.

Merhaba, bir oyunda hile yapmak için bir program indirdim. Ve dosya virüslü çıktı ve şu anda laptop virüslü, Windows 10'da olan Windows Defender bir şey bulamadı.

Hocam bende şarkı indiriyordum. Bir siteden virüs bulaştı gitmedi. Sonra açınca hemen mavi ekran verip restart atıyordu. Ben de format attım hala vardı. Harddiski değiştirdim mecburen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum kitlesinin seviyesi tek başlıkta ortaya çıktı. Tebrikler.
Normal seviye bunun kat be kat üstünde, pandemiden dolayı yol geçen hanına döndü. Keşke okul yeniden başlasa da sadece eskiler kalsa.

Moderatörler zaten yazdı. Bir kere bulaşmış anlamış hatasını. Burda mesaj kasmak için mesaj atmayın, soruna yardım edecekler mesaj atsın. Hala devam ediyorsunuz.

Virüs değil o ne olduğunu buradan bakabilirsin. Kafana göre virüs tanısı mı koydun demek doktor olsan hastaneye sakat giren ölü çıkacak.

Bir kere Google'dan bak bakalım öyle konuş

Svchost.exe bir virüs değildir. Virüs bulaştığını nasıl anladınız tam olarak? Ancak kaynağı belli değilse şüphe edebilirsin.

Hayır virüs görev yöneticisinden baktığım zaman svchost.exenin karşısında benim adım yazıyor çünkü

Hocam bende şarkı indiriyordum. Bir siteden virüs bulaştı gitmedi. Sonra açınca hemen mavi ekran verip restart atıyordu. Ben de format attım hala vardı. Harddiski değiştirdim mecburen.
Bir yerlerimizden hikaye uydurmayalım lütfen. Formatla silinmeyen Virus olarak BIOS Virüsü olur anca ve ondan da harddisk değiştirerek kurtulamassınız.
Hayır virüs görev yöneticisinden baktığım zaman svchost.exenin karşısında benim adım yazıyor çünkü
svchost.exe virus ise hepimizin bilgisayarında virus var hemen silelim onu (!)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı