Oyunda Hile Yapmak İçin İndirilen Dosya Virüslü Çıktı

Arkadaşa bulaşan bir virüs. Antivirüslerin görememesinin sebebi svchost.exeyi taklit etmesi. Ancak SYSTEM tarafından başlatılmamış ise virüs demektir ki arkadaşın durumu da bu.
Bir kere Google'dan bak bakalım öyle konuş

Hayır virüs görev yöneticisinden baktığım zaman svchost.exenin karşısında benim adım yazıyor çünkü
O virüsü silmeniz zor olabilir çünkü yüksek ihtimal ile hiçbir anti virüs onu algılayamaz çünkü bilgisayarın bir uygulamasını taklit ediyor dediğiniz gibi başlatma yerinde SYSTEM yerine kullanıcı adı yazıyorsa o bir virüstür. Dosya konumuna bakın kullanıcı adınızı yazdığına eğer System32 değilde başka bir yerdeyse o kesinlikle virüstür.

Merhaba, bir oyunda hile yapmak için bir program indirdim. Ve dosya virüslü çıktı ve şu anda laptop virüslü, Windows 10'da olan Windows Defender bir şey bulamadı.
Yahu o kadar crack hile tarzı şeyler indirmeyin diyoruz indirmekte ısrar ediyorsunuz. İlla indirecekseniz neyin hile neyin virüs olduğunu bilin lütfen.

System32 klasöründe görünüyor ve evet görev yöneticisnden baktığımda karşısında benim adım yazıyor

System32 klasöründe görünüyor ve evet görev yöneticisnden baktığımda karşısında benim adım yazıyor
Virüs değil bendede aynı şekilde hem sistem hemde kullanıcı tarafından başlatılmış iki ayrı svchostçexe görevi var ancak dosya konumu ikisininde aynı ikiside aynı dosyaya çıkıyor. Virüs değil sizinki de.

Bende de dosya konumu ikisinde de aynı ama araştırdığım zaman karşısında kendi ismimiz yazıyorsa o virüstür deniliyor
PC´nize bulaşan zararlı yazılımlardan kurtulduğunuzdan tamamen emin olmak için format atmanızı öneririm.

İlk başta format attım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…