Oyunda Kulak İçi Kulaklık Kullanmak

oyuncugkdeniz

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2018
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
E-Spor
Bende Steelseries Siberia 200 Kulaklığı var ama çok büyük olduğundan terliyorum. Bu yüzden daha ferah olsun diye kulak içi kulaklık istiyorum. Razer Hammerhead v2 alsam CSGO gibi oyunlarda ses kasmada sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

41KtC6BzBHL._SY355_.jpg
31e+EX+TGZL._SX355_.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulakiçi kulaklıklar hem 7.1 değil hem de çok çabuk düşer. Kafanızı fazla sıkmayan ve hava kanalları bulunan bir kulaküstü kulaklık almanız yararınıza olur.
 
CS:GO için kulak içi kulaklıklar daha ideal aslında. Yaklaşık 1 yıl kadar kullandım ve daha rahat ses kasıldığını söyleyebilirim. Fakat uzun süreli kullanımda ciddi anlamda rahatsızlık verebiliyor. Hammer Head V2 alabileceğin belki en iyi ürün bu konuda fakat çok fazla replikası bulunmakta. En güvenilir mağazalar bile farkında olmadıklarını söyleyerek replikasını satmıştır. Bu konuda dikkatli olman gerek.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı