Oyunda olanları çok kafaya takmak

• Konuyu başlatan YLN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 688

YLN

Decapat
Yer
Oslo, Norway
Daha fazla  
Selamlar, oyunda olan her şeyi çok kafaya takıyorum örnek vereyim oyunda bir item kaybettim onu gerçek hayatıma yansıtıyorum. İnsanlar oyunları eğlence için oynarlar ve kafalarına takmazlar fakat ben bu tarz şeyleri çok kafaya takıyorum. Bir örnek daha vereyim oyunda bir şey kaybettim ya da birisi bana küfür etti ya da laf attı onu çok kafama takıyorum ve aklıma getirince geriliyorum. Nedense bu bazı oyunlarda oluyor her oyunda olmuyor. Ben oyunları eğlence için oynamak istiyorum fakat bu hiç öyle olmuyor. Az önce dediğim gibi o kaybettiğim şeyleri gün boyunca kafama takarım. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Şimdiden cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler.

Selamlar, oyunda olan her şeyi çok kafaya takıyorum örnek vereyim oyunda bir item kaybettim onu gerçek hayatıma yansıtıyorum. İnsanlar oyunları eğlence için oynarlar ve kafalarına takmazlar fakat ben bu tarz şeyleri çok kafaya takıyorum. Bir örnek daha vereyim oyunda bir şey kaybettim ya da birisi bana küfür etti ya da laf attı onu çok kafama takıyorum ve aklıma getirince geriliyorum. Nedense bu bazı oyunlarda oluyor her oyunda olmuyor. Ben oyunları eğlence için oynamak istiyorum fakat bu hiç öyle olmuyor. Az önce dediğim gibi o kaybettiğim şeyleri gün boyunca kafama takarım. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Biri sana sövdü mü? Ana bacı kay gitsin ama Türkçe kay ki ban yeme :d +olarak bir item kaybetmeni boş ver tekrar kazanırım de geç.

Oyuna biraz ara verebilirsin 2-3 hafta hiç oynama sakinleş ve yapılması biraz zor ama küfürlere pek karşılık verme yaklaşık 3 yıldır edilen hiçbir küfüre karşılık vermiyorum eğer karşılık verirsem ortalı karışacak gerilim artacak mutele geç uğraşma belli bir zaman sonra kafaya takmıyorsun zaten kendimden örnek vereyim 5 yıldır bütün gün Valorant oynuyordum ve 6 ay civarı ara verdim gerilme stres hiçbir şey yok şu an girsem tamamen eğlence için girerim bir oyunu bütün gün uzun süre oynarsan zaten o eğlenceden çıkıyor mentalde yerlerde oluyor dediğim gibi biraz ara ver edilen küfürlere pek kafaya takma.

Ömür boyu zararını görmiyeceğin şeyi 3 günlük dünyada kafana takma

Sen fazla takıyorsun bir şeyleri kafaya, nasıl hızlı uyunur diye açtığın konuda da bu gibi sorunlardan bahsediyordun. Psikolojik bu sorun. Kendi kendine geçecek ama illa geçecek diyemem. Eğer uzun süre devam ederse en mantıklısı profesyonel destek almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı