Oyunda tehdit edilmek

Arkadaşlar oyun oynarken bir kişi ile aramızda tartışma çıktı tartışmanın sonunda adam bana küfredip tehdit edip çıktı ama üstü kapalı. Sizce ne yapabilir? Aileme zarar verme gibi bir durum söz konusu olur mu?

Hiçbir şey yapamaz.

Arkadaşlar oyun oynarken bir kişi ile aramızda tartışma çıktı tartışmanın sonunda adam bana küfredip tehdit edip çıktı ama üstü kapalı. Sizce ne yapabilir? Aileme zarar verme gibi bir durum söz konusu olur mu?
30sn sonra unutmuştur.Cs,lol,valo vb. online olduğunu varsayıyorum.O oyunlara girince otomatikmen kişisel değerlerin hakarete uğruyor zaten,karşıdaki eleman cidden seni tehdit ettiğini düşünme yani 😆

Yok hocam 40 kilo zarganadan başka bir şey değiller. Hiçbir şey yapamazlar.

Hiç bir şey yapamaz. Bilgilerinizi bilmiyor, bilse bile öyle birine denk gelmeniz milyarda bir falandır.

Hiçbir şey yapamaz. Bunu yapabilecek kişi milyonda bir falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı