Oyunda Yanlarda Siyah Boşluk Sorunu

Biosattva

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2015
Mesajlar
233
Çözümler
1
Eski oyunları oynarken, ekran çözünürlüğü ile oyunun çözünürlüğü farkından dolayı yanlarda siyah boşluklar kalıyor. Bir zamanlar tam ekran oynayabiliyordum. Nvidia Denetim Masası ayarları şu şekil ama yine de yanlarda siyah boşluklar var. Yardımınızı bekliyorum.
2.jpg
 
Dediğin bu sorun geçenlerde benim laptobumda Counter Strike 1.6'da da oldu. Ayarlardan yaptım lakin okuduğum başka bir forumda arkadaş ayarlardan yapamamış ve regedit'den oyunun dosyasından ölçeklendirmesini ayarlamış. Regedit'ten dene bir de.
 
@MF NVIDIA Denetim Masası'nda sadece 3D Ayarları bölümü var bende, diğer seçenekleri nasıl görebilirim bir bilginiz var mı?
 
@Silinen üye Bazı sistemlerde sadece 3D ayarlarını göstermek gibi bir sorun oldu. DDU ile driverları temizleyip en güncel Experience+Driver paketini indirip temiz kurulumla kurun. Denetim masası düzelecektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı