Arkadaşlar şimdi başıma geldi btf1 oynuyordum iki saattir oynuyorum oyundan çıktım birden masaüstü kilitlendi mouse falan hareket etmiyor bilgisayarı yeni topladım üç gün oldu daha. Sorunu bilen var mı? İşletim sistemi Windows 11 acaba ondan kaynaklı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özellikleri:
ASUS Dual RTX 4060 8 GB.
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.
Yüksek işlemci tüketen oyunlarda olabiliyor 2-3 saniyelik bir süreyse bir şeyi yoktur ama illa değişsin istiyorsan ana ekranında ki uygulamaları klasörlere sıkıştırabilirsin.
Bende de aynı sorun var. Bir kaç gündür Battlefield 1 den çıkınca bilgisayar kitleniyor. Resetlemem gerekiyor yoksa düzelmiyor. Sorunu çözebilen var mı acaba. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.
Bende de aynı sorun var. Bir kaç gündür Battlefield 1 den çıkınca bilgisayar kitleniyor. Resetlemem gerekiyor yoksa düzelmiyor. Sorunu çözebilen var mı acaba. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.
Birçok kişi aynı problemi yaşıyor ve herkes çözümü farklı bir şekilde bulmuş. Ben güç planını dengeliye alıp oyundan çıkmadan Görev Yöneticisi'nden EA anticheati kapatarak oyunu kapatmaya zorlayınca bir problem yaşamıyorum.