Oyundan çıkınca masaüstü donuyor

furkankrks1413

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi başıma geldi btf1 oynuyordum iki saattir oynuyorum oyundan çıktım birden masaüstü kilitlendi mouse falan hareket etmiyor bilgisayarı yeni topladım üç gün oldu daha. Sorunu bilen var mı? İşletim sistemi Windows 11 acaba ondan kaynaklı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleri:
ASUS Dual RTX 4060 8 GB.
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.

Bende de aynı sorun var. Bir kaç gündür Battlefield 1 den çıkınca bilgisayar kitleniyor. Resetlemem gerekiyor yoksa düzelmiyor. Sorunu çözebilen var mı acaba. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.

Ben çözmüş olabilirim sorunu siz de bir deneyin.

C:\Program Files\EA\AC klasörü içinde ki EAAntiCheat.Installer uygulaması üzerinden onar seçeneğiyle onardım. Düzelmiş gibi duruyor.

1742751080079.png

Dosya Ekleri

• 1742750986189.png
    1742750986189.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 29

C:\Program Files\EA\AC klasörü içinde ki EAAntiCheat. Installer uygulaması üzerinden onar seçeneğiyle onardım. Düzelmiş gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2452583

C:\Program Files\EA\AC klasörü içinde ki EAAntiCheat. Installer uygulaması üzerinden onar seçeneğiyle onardım. Düzelmiş gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2452583
bende çözülmedi cidden kafayı yicem ya

bende çözülmedi cidden kafayı yicem ya
yeni bilgisiyarda böyle bir sorun nasıl olabilir analayamıyorum

Hiçbiri işe yarmadı halen çıkınca donuyor bilgisayar. Sistem de yeni. Çözemedim sorunu.
aynen bende de devam ediyor son çara format atıcam galiba

Hiçbiri işe yarmadı halen çıkınca donuyor bilgisayar. Sistem de yeni. Çözemedim sorunu.
şimdi düşünüyorum acaba EA gamesde bir sıkıntımı var çünkü battlefield 5 de de aynı sorunla karşılaştım

Birçok kişi aynı problemi yaşıyor ve herkes çözümü farklı bir şekilde bulmuş. Ben güç planını dengeliye alıp oyundan çıkmadan Görev Yöneticisi'nden EA anticheati kapatarak oyunu kapatmaya zorlayınca bir problem yaşamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı