Oyundayken donma sorunu

F4TİH

Decapat
Daha fazla  
Meslek
PC işinde uzman
Arkadaşlar kolay gelsin. Direkt olaya girmek istiyorum, bugün 7 de PC'yi açtım ve herzamanki gibi Witcher 3 oynamaya başladım saat 10 civarında Witcher 3 kendi kendine kapandı ardından CS:GO oynamaya başladım bu sıralarda ekran kartı sıcaklığım 73-76 derece arasındaydı. Her neyse, CS:GO oynarken ekranda takılmalar yaşamaya başladım en sonunda da görüntü dondu ve bir şey yapılamıyordu, daha sonra PC'yi kapatmayı denedim kapanmadı 2-3 kez Power tuşuna bastıktan sonra kapandı. Donma esnasında Discord üzerinden arkadaşlarımın sesini alıyordum fakat onlara sesim gitmiyordu. Açtığımda olay görüntüleyicisi üzerinden girdim ve sürücü ile ilgili 2-3 kez hata vermiş bir de sistemin beklenmedik şekilde kapanmasıyla alakalı hata vermiş. HDMI ile bağlı monitör bana kablo ile alakalı geldi ama emin olamadım, "Radeon ayarları" üzerinde HDMI bağlantı güvencesi kapatmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı