Oyundayken mouse hareket ettirince görüntü bozuluyor

• Konuyu başlatan Naom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.721

Naom

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım AMD Radeon 7700XT TUF Gaming oyunun lobi ekranında mouse hareket ettirmediğimde 1. görseldeki gibi hareket ettirince saga sola 2. görseldeki gibi oluyor. Önceden böyle bir şey yoktu sonradan oldu bunu nasıl düzeltebilirim? Bir de RSR'yi normalde açtıgımda sorun yoktu ancak bir de bu çıktı normalde yoktu sürücülerim tam AMD Adrenalin kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-23_233855299.png
    resim_2024-01-23_233855299.png
    216,4 KB · Görüntüleme: 188
  • resim_2024-01-23_233921936.png
    resim_2024-01-23_233921936.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 180
  • Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    50,9 KB · Görüntüleme: 179
Vaşş merhaba hocam. Bunun çok basit bir yöntemi var.

Radeon Boost ve Geliştirilmiş Senkronizasyonu kapatın, çözülecektir.
Hocam merhaba, Düzelmiyor ve Bunları neden kapatmam gerek mesela ekran kartım kullanmama izin veriyor ve güçlü böyle yapmadanda başka bir çözümü yokmu şimdi Amd adrenalin uygulamasını denetim masasından kaldırdım herşeyi temizledim birdaha indirip öyle denicem umarım düzelir

Hocam merhaba, Düzelmiyor ve Bunları neden kapatmam gerek mesela ekran kartım kullanmama izin veriyor ve güçlü böyle yapmadanda başka bir çözümü yokmu şimdi Amd adrenalin uygulamasını denetim masasından kaldırdım herşeyi temizledim birdaha indirip öyle denicem umarım düzelir
Hocam niye kaldırdınız? O AMD'nin bir yazılımı ve gerekli. AMD'nin bir özelliği, ama bu tür oyunlar için geçerli değil. Özellik açık olduğu için böyleydi, onun dışında alternatif şeyleri denerdik. Adrenalin uygulaması lazım..

Gecikme Önleme, Boost, Chill, Keskinleştirme ve Gelişmiş Senkronizasyon özelliklerin hepsini kapatın, tekrar indirdiğinizde..

Hocam niye kaldırdınız? O AMD'nin bir yazılımı ve gerekli. AMD'nin bir özelliği, ama bu tür oyunlar için geçerli değil. Özellik açık olduğu için böyleydi, onun dışında alternatif şeyleri denerdik. Adrenalin uygulaması lazım..

Gecikme Önleme, Boost, Chill, Keskinleştirme ve Gelişmiş Senkronizasyon özelliklerin hepsini kapatın, tekrar indirdiğinizde..
Hocam sildim çünkü önceden yapmıyordu bu hatayı vermiyordu öyle ayar delisi biri değilim ancak bu sorunlar acayip canımı sıktı çünkü bilgisayarımı yeni topladım ve 2 hafta oldu neredeyse şimdiden böyle şeyler yapması acayip sinir bozucu şimdi adrenalin uygulamasını sildim silikken bir kere daha oyuna girip öyle deneyeceğim sonra tekrar yükleyecegim

Gecikme önleme boost RSR açıyorum sadece bunlarıdamı açmıyım hocam ne zaman açacam bunları ben :((

Hocam sildim çünkü önceden yapmıyordu bu hatayı vermiyordu öyle ayar delisi biri değilim ancak bu sorunlar acayip canımı sıktı çünkü bilgisayarımı yeni topladım ve 2 hafta oldu neredeyse şimdiden böyle şeyler yapması acayip sinir bozucu şimdi adrenalin uygulamasını sildim silikken bir kere daha oyuna girip öyle deneyeceğim sonra tekrar yükleyecegim

Gecikme önleme boost RSR açıyorum sadece bunlarıdamı açmıyım hocam ne zaman açacam bunları ben :((
Hocam CS'de açmayın ya, hikayeli oyunda açın yoksa böyle oluyor. Adrenalin o yazılım gerekli, ayrıca hikayeli oyunda açın bunun olması normal bir sıkıntı yok yani..

Hocam niye kaldırdınız? O AMD'nin bir yazılımı ve gerekli. AMD'nin bir özelliği, ama bu tür oyunlar için geçerli değil. Özellik açık olduğu için böyleydi, onun dışında alternatif şeyleri denerdik. Adrenalin uygulaması lazım.

Gecikme önleme, Boost, chill, keskinleştirme ve gelişmiş senkronizasyon özelliklerin hepsini kapatın, tekrar indirdiğinizde.

Hocam oyuna tekrar girdim adrenalin olmadan düzeldi mouse hareket ettirince herhangi bir sorun yok şimdi adrenalini yükleyeceğim ondan sonra tekrar güncelleme yaparım.

Hocam CS'de açmayın ya, hikayeli oyunda açın yoksa böyle oluyor. Adrenalin o yazılım gerekli, ayrıca hikayeli oyunda açın bunun olması normal bir sıkıntı yok yani..
Hocam adrenalin uygulamasına güncelleme gelmiş ondan olabilir.... Bu arada hocam discordunuz varsa ordan chatleşelim burdan olmuyor

Son düzenleme:
Hocam oyuna tekrar girdim adrenalin olmadan düzeldi mouse hareket ettirince herhangi bir sorun yok şimdi adrenalini yükleyeceğim ondan sonra tekrar güncelleme yaparım.

Hocam adrenalin uygulamasına güncelleme gelmiş ondan olabilir.... Bu arada hocam discordunuz varsa ordan chatleşelim burdan olmuyor
Hocam adamlar izin vermiyor ya uyari yeriz. Normalde guncelleme ile alakali değil ama olabilir. Benim profil'e bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı