Oyundayken SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi Ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Donanımsal bir hata. Windows tabanlı. Format öneririm. Eğer formattan sonra devam ediyor ise. Sorun bana göre Windows'un kurulu olduğu belleğin hatası olabilir. Bellek bozulmuş olabilir. Bellekler genel olarak uzun yaşları geçtiklerinde ilk olarak Windows'un başlatma seçeneklerinden kaynaklı bozuılamalar meydana getiriyor. Eğer SSD'i kullanıyor isen bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

Artı -1 Eksi
Donanımsal bir hata. Windows tabanlı. Format öneririm. Eğer formattan sonra devam ediyor ise. Sorun bana göre Windows'un kurulu olduğu belleğin hatası olabilir. Bellek bozulmuş olabilir. Bellekler genel olarak uzun yaşları geçtiklerinde ilk olarak Windows'un başlatma seçeneklerinden kaynaklı bozuılamalar meydana getiriyor. Eğer SSD'i kullanıyor isen bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

Windows bellek tanılama aracını denedim bir sorun bulunamadı bildirimi geldi.

Bu kadar inanarak yanlış bilgi veren de yani. Söylediğin şeyleri hiçbiri doğru değil, Windows belleğe kurulmaz haha aynen 30GB sistemi RAM'e kurduk kanka.

Bu kadar inanarak yanlış bilgi veren de yani. Söylediğin şeyleri hiçbiri doğru değil, Windows belleğe kurulmaz haha aynen 30GB sistemi RAM'e kurduk kanka.

Yazımda yanlışlık olduysa kusura bakma daha düzgün bir dile bunu getirebilirsin. Ben yalnızca arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Disk yerine bellek demişim ne var bunda anlamadım. Umarim yanılmış olurum. Disk zarar görmemiştir. Sende benim yanlış bilgilerimle karşı kalmış olursun. Tekrardan kusura bakma.

Bu arada bilgisizliğimden değil, yaklaşık 2 ay önce bende aynı hatayı alıyordum. Windows'un kurulu olduğu diskte bozulma olduğunu anlamadım bile zaman geçtikçe mavi ekran almalar arttı bazen de masaüstü gelmiyordu ve ben bu arada diskin bozulduğunda anlamadım. Böyle kullandıktan sonra ekran kartım duman attı ama ekran kartım disk yüzünden mi duman çıkarttı o kesin değil. M.2 alıp Windows'u ona kurduğumda her şey düzelmişti. Başıma gelmese zaten arkadaşa bir cevap yazmam yalnızca kelime olarak disk ile belleğe karıştırmış. Özür dilerim.

Son düzenleme:
Windows Defender > Giriş > Cihaz Güvenliği >Çekirdek Yalıtım > Bellek bütünlüğü'nü kapatın.

Ekran görüntüsü 2024-11-10 101218.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı