Oyundukkanım'dan bayilik almak mantıklı mı?

(FB)AQUA MURAT

Hectopat
Arkadaşlar selam. Oyundukkanım adlı bir site var bayilik veriyor paketleri vesaire var. Site kurup veriyorlar, satış yapıyorsunuz sizce mantıklı mı? Bilen var mı aramızda?

Güvenilir mi acaba hocam? Sonuç olarak ben 15klık paket almayı düşünüyorum verdiğimiz parada az değil.

Tanıdığım vardı bayilik alıp 15k ya 5K ya da hesap aldı toplamda 45k kazandı 1 ay içerisinde. 45-20'den 25k net kazancı oldu.

Tanıdığım vardı bayilik alıp 15k ya 5K ya da hesap aldı toplamda 45k kazandı 1 ay içerisinde. 45-20'den 25k net kazancı oldu.

Yani güvenilir diyorsunuz bende başlangıç olarak 5K olanı almayı düşünüyorum biraz konuştum bazı alanlar sitelerini fazla değiştirmemiş oradan biraz şüphe duydum.

Yani güvenilir diyorsunuz bende başlangıç olarak 5K olanı almayı düşünüyorum biraz konuştum bazı alanlar sitelerini fazla değiştirmemiş oradan biraz şüphe duydum.

Hocam direk 15k öneririm çünkü yükseltmesi uğraştırıyor bayağı.

Hocam herhangi bir harekete geçtiniz mi aldınız mı başladınız mı işe cevap verirseniz sevinirim bende bütçem dolayısıyla 4000 TL'lik paketten almayı düşünüyorum ama bilemedim bir de 18 yaşında değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı