Oyunfor güvenilir midir?

Calibriks

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Oyunfor'da 47.5 TL'ye Windows 10 Home OEM CD key buldum. 24 saatlik indirim olduğu yazıyor fakat ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Sizce almalı mıyım? Güvenilir midir?

Bende tavsiye üzerine oradan oyun aldım; güvenilir mi ? Kesinlikle olumlu bir cevabım yok. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Ürünü aldım. Kod geldi. Yardım eden herkese teşekkürler.

Güvenilirdir. DurmaPlay üzerinde de yaklaşık fiyatlara satılıyor. Oradan da alabilirsin.
Eski konuların birinde DurmaPlay'i önermediğinizi yazmışsınız. Fikrinizi değiştiren ne oldu?

DurmaPlay'den PUBG aldım. Güvenilir ve hızlı olduklarını doğruluyorum.

Oyunfor'dan ben de Windows 10 Home almayı düşünüyorum. Şöyle bir şüphem var. Alıp windows'u aktifleştirdikten sonra format vs attığımda aynı key'i tekrar kullanabilecek miyim aynı bilgisayarda. Bunun bir sınırı vs var mı ?

Oyunfor'dan ben de Windows 10 Home almayı düşünüyorum. Şöyle bir şüphem var. Alıp windows'u aktifleştirdikten sonra format vs attığımda aynı key'i tekrar kullanabilecek miyim aynı bilgisayarda. Bunun bir sınırı vs var mı ?
Evet aynı anakart üzerinde tekrar kullanılabilir.

Oyunfordan 2 kez alışveriş yaptım, birinde kod kullanılmış çıktı diğerinde ise kod gelmedi paramda gelmedi. 1 ay paramın peşinden koştum. Sonra orada çalışan bir abla vardı o anlattı. Her ay yüzlerce müşteri aynı problemi yaşıyormuş. Bir daha tövbe, o kadar alternatif varken asla oyunfordan alışveriş yapmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı