Site virüslü mü?

Türk crack sitesi kullanılmaz. Bu bitcoin vs. olaylarından sonra doluşturdular tüm oyunların içine miner’ı.

Her crack indirdikten sonra hem Malwarebytes ile hem Kaspersky ile tarama yapıyorum.

Hemen düzenleyim.

İndirdiğim şey APK değil.

Cracklerde genellikle setup dosyası her zaman virus algılanır siz nasıl tarayıp indiriyorsunuz anlamadım.

Türk crack sitesi kullanılmaz. Bu Bitcoin vs. olaylarından sonra doluşturdular tüm oyunların içine Miner'ı.

Bencede sadace buraya güveniyordum artık buradanda indiremem.

Cracklerde genellikle setup dosyası her zaman virus algılanır siz nasıl tarayıp indiriyorsunuz anlamadım.

Çoğu setup dosyasız ve setup dosyası verdiklerinde gog.com'un veriyorlar diğer verdiklerinde indirmiyorum

Bencede sadace buraya güveniyordum artık buradanda indiremem.

Çoğu setup dosyasız ve setup dosyası verdiklerinde gog.com'un veriyorlar diğer verdiklerinde indirmiyorum.

gog.comun verseler bile içine bir şey katmak fazla zor değil arayüz aynı kalır ama içerik farklı olabilir.

Bende crack setuplarını virüs algılamıyor malwarebytes vs. dediğiniz şey nasıl oluyor?

Bende crack setuplarını virüs algılamıyor Malwarebytes vs. dediğiniz şey nasıl oluyor?

VirusTotal'den geçirin tabii bazen bir şeyde çıkmayabilir ama genelde şifreli olan ZIP'lere neredeyse hiç güvenmeyin. Direk taranmasın ya da VirusTotal'e atılmasın diye genelde 1234 diye şifre koyuyorlar.

VirusTotal'den geçirin tabii bazen bir şeyde çıkmayabilir ama genelde şifreli olan ZIP'lere neredeyse hiç güvenmeyin. Direk taranmasın ya da VirusTotal'e atılmasın diye genelde 1234 diye şifre koyuyorlar.

Şifreli dosya indiren var mı hala bu devirde😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı