Oyunindirvip'teki Rust güvenilir mi?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Oyunindirvip'teki Rust oyunu Online oynandığı söyleniyor. Kendi sunucusu varmış, malum 1000 TL'ye yaklaştı oyun. Ben de o kadar verme durumum yok, indiren vesaire var mı? Acaba nasıl calışıyor? Steam'dekilerle oynanır mı, bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir sistemin varsa her ne olursa olsun korsandan uzak dur derim. Yeni sistemler çok daha hassas olabiliyor, eskiden trojanla solucanlarla vs. iç içe oynuyorduk ama şimdi en ufak bi virüste falanca bir şeyin driverı etkilenip bozuluyor, ya da mavi ekranlara falan sebep oluyor vs.

Genel olarak güvenilir site, ama geçenlerde bir oyun indireyim dedim Kaspersky 1-2 defa setup ı sildi. Ama tek oyunda yaşadım bunu.

O tür sitelerden indirme genellikle eski versiyon oluyor oyunun orijinal serverlarına giremezsin tahminimce. Orijinal bir crack sitesinden indir. O tarz sitelerde virüs vb şeyler koyabiliyorlar. Site infosu kulaklıklı kız.

Arkadaşlar R9 380 i5 4460 SİSTEMİM var cok yeni değil deneyeceğim eğer online girersem yazarım iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Oyunindirvip'teki Rust oyunu Online oynandığı söyleniyor. Kendi sunucusu varmış, malum 1000 TL'ye yaklaştı oyun. Ben de o kadar verme durumum yok, indiren vesaire var mı? Acaba nasıl calışıyor? Steam'dekilerle oynanır mı, bir sorun olur mu?

Güvenilir olduğunu söyleyemem daha çok bilinen yerlerden indirmenizi öneririm Türk siteleri başka yerlerden alıp virüs koyabiliyor dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı