Mehmet bozdddğ Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #1 Benim monitörüm 144 Hz ama FPS'de 144 PC normalde 500 600 FPS veriyor ama 144 sabit. Bunu nasıl değiştirilebilirim Valorant ve Minecraft oynarken? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2025
Benim monitörüm 144 Hz ama FPS'de 144 PC normalde 500 600 FPS veriyor ama 144 sabit. Bunu nasıl değiştirilebilirim Valorant ve Minecraft oynarken?
goldenRays' Megapat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 327 Çözümler 1 20 Şubat 2025 #2 Vsync özelliğini kapatın Artı 0 Eksi
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 20 Şubat 2025 #3 Mehmet bozdddğ dedi: Benim monitörüm 144 Hz ama FPS'de 144 PC normalde 500 600 FPS veriyor ama 144 sabit. Bunu nasıl değiştirilebilirim Valorant ve Minecraft oynarken? Genişletmek için tıkla... Dikey senkronizasyonu kapatabilirsiniz. Tabii ki bunu ayarlardan veya NVIDIA Denetim Masası'ndan yapacaksınız. Artı 0 Eksi
Mehmet bozdddğ dedi: Benim monitörüm 144 Hz ama FPS'de 144 PC normalde 500 600 FPS veriyor ama 144 sabit. Bunu nasıl değiştirilebilirim Valorant ve Minecraft oynarken? Genişletmek için tıkla... Dikey senkronizasyonu kapatabilirsiniz. Tabii ki bunu ayarlardan veya NVIDIA Denetim Masası'ndan yapacaksınız.
KS KS Mehmet bozdddğ Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #4 Scania R730 v8 dedi: Dikey senkronizasyonu kapatabilirsiniz. Tabii ki bunu ayarlardan veya NVIDIA Denetim Masası'ndan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam ben valorant ve Minecraft oynuyorum Üstelik Nvidia yok AMD Var Artı 0 Eksi
Scania R730 v8 dedi: Dikey senkronizasyonu kapatabilirsiniz. Tabii ki bunu ayarlardan veya NVIDIA Denetim Masası'ndan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam ben valorant ve Minecraft oynuyorum Üstelik Nvidia yok AMD Var
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 20 Şubat 2025 #5 Mehmet bozdddğ dedi: Nasıl yapacağım ben Valorant ve Minecraft oynuyorum Üstelik NVIDIA yok AMD Var Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dikey senkronizasyonu kapat'a basacaksın. Mehmet bozdddğ dedi: Nasıl yapacağım ben Valorant ve Minecraft oynuyorum Üstelik NVIDIA yok AMD Var Genişletmek için tıkla... Bazen G-SYCNC veya FREE-SYCNC olarak gelebilir fark etmez. Artı 0 Eksi
Mehmet bozdddğ dedi: Nasıl yapacağım ben Valorant ve Minecraft oynuyorum Üstelik NVIDIA yok AMD Var Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dikey senkronizasyonu kapat'a basacaksın. Mehmet bozdddğ dedi: Nasıl yapacağım ben Valorant ve Minecraft oynuyorum Üstelik NVIDIA yok AMD Var Genişletmek için tıkla... Bazen G-SYCNC veya FREE-SYCNC olarak gelebilir fark etmez.
KS KS Mehmet bozdddğ Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #6 goldenRays' dedi: Vsync özelliğini kapatın Genişletmek için tıkla... Nereden Artı 0 Eksi
bvis Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #7 Mehmet bozdddğ dedi: Nasıl yapacağım ben Valorant ve Minecraft oynuyorum üstelik NVIDIA yok AMD var. Genişletmek için tıkla... Oyun içi görüntü ayarlarından V-Sync'i kapatmanız gerekiyor hocam. Artı 0 Eksi
Mehmet bozdddğ dedi: Nasıl yapacağım ben Valorant ve Minecraft oynuyorum üstelik NVIDIA yok AMD var. Genişletmek için tıkla... Oyun içi görüntü ayarlarından V-Sync'i kapatmanız gerekiyor hocam.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.061 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #8 Oyun ayarlarından V-Sync ayarını kapatın, eğer kapalı ise AMD ekran kartı uygulamasından düşey senkronizasyon ayarını kapatın. Artı 0 Eksi
Oyun ayarlarından V-Sync ayarını kapatın, eğer kapalı ise AMD ekran kartı uygulamasından düşey senkronizasyon ayarını kapatın.