AkaiYoru
Hectopat
Hocam bu işi ben anlamadım. Alanlara hayırlı olsun.Üstteki notta yazdığım gibi herhangi bir sorun olursa isteğe bağlı olarak paranızı iade edebilirim veya başka bir hesap verebilirim.
Hocam bu işi ben anlamadım. Alanlara hayırlı olsun.Üstteki notta yazdığım gibi herhangi bir sorun olursa isteğe bağlı olarak paranızı iade edebilirim veya başka bir hesap verebilirim.
Oyun listesi;
Doom Eternal.
Cyberpunk 2077.
Forza Horizon 4 Ultimate Edition (Online) + Xbox Game Pass (Game Pass ve Forza Horizon 4'ü kendi Xbox hesabınız ile kullanabilirsiniz)
Metro serisi (bundle)
- Metro Exodus (Gold Edition) + Sam's story.
- Metro 2033 Redux.
- Metro: Last Light Redux.
Ödeme yöntemleri;
Papara, İninal, Tosla/Steam bakiyesi, skin.
Oyunlar Steam hesabı olarak teslim edilir çevrim dışı Mod'da oyunları istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
İletişim. Ardlyn#4631(Discord)
Minik not, şu anlık sadece 4 oyun satıyorum eğer istek olursa ileride oyun listesine eklemeler yapmayı düşünüyorum, satın alanlara iyi oyunlar. Ayrıca oyunu satın aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşarsanız Discord üzerinden mesaj atarsanız yardımcı olabilirim, eğer olur da sorunu çözemezsem isteğe bağlı olarak paranızı iade alabilir veya aldığınız hesap yerine başka bir hesap isteyebilirsiniz.
Forza horizon online oynayabiliyorsunuz herhangi bir eksisi yok zaten kendi xbox hesabınız ile bağlıyorsunuz discord üzerinden yazarsanız çalışma mantığını anlatabilirimHocam Forza da Online oynama var mıdır ve ne gibi eksikleri vardır normaline göre?
Hocam dc yanlış diyor?Oyun listesi;
Doom Eternal.
Cyberpunk 2077.
Forza Horizon 4 Ultimate Edition (Online) + Xbox Game Pass (Game Pass ve Forza Horizon 4'ü kendi Xbox hesabınız ile kullanabilirsiniz)
Metro serisi (bundle)
- Metro Exodus (Gold Edition) + Sam's story.
- Metro 2033 Redux.
- Metro: Last Light Redux.
Ödeme yöntemleri;
Papara, İninal, Tosla/Steam bakiyesi, skin.
Oyunlar Steam hesabı olarak teslim edilir çevrim dışı mod'da oyunları istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
İletişim. Ardlyn#4631(Discord)
Minik not, şu anlık sadece 4 oyun satıyorum eğer istek olursa ileride oyun listesine eklemeler yapmayı düşünüyorum, satın alanlara iyi oyunlar. Ayrıca oyunu satın aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşarsanız Discord üzerinden mesaj atarsanız yardımcı olabilirim, eğer olur da sorunu çözemezsem isteğe bağlı olarak paranızı iade alabilir veya aldığınız hesap yerine başka bir hesap isteyebilirsiniz.
Discord id'si #8446'olan siz iseniz isteğiniz geldiHocam dc yanlış diyor?
Çalışma mantığının açıklaması bir tık uzun discord üzerinden yazarsanız yardımcı olabilirimOrtak hesapta Forza nasıl online oluyor acaba?
5tl lik bir item ile ödeyebilirsiniz, discord üzerinden ulaşırsanız yardımcı olayımHocam Steam bakiyesiyle Cyberpunk almak istiyorum ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.