Çözüldü Oyunlar görev yöneticisini arkada açık bırakmayınca kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kxfir

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2019
Mesajlar
207
Çözümler
3
Arkadaşlar 1 2 hafta önce bilgisayarım bir anda tüm oyunlarda FPS drobu yemeye başladı 200 FPS alıyorum hop 40 50 FPS'e düşüyor geri çıkıyor ve oyun zevkimi bozuyor bunu ilk Hearts of Iron IV'da yaşadım görev yöneticisine bakayım bir sıkıntı ne diye bir sıknıtı göremedim arkada açık bıraktım oyuna girdim drop gitmiş Watch Dogs 2 satın aldım indirimde kasıyor gene bir deneyeyim görev yöneticisini açmayı dedim oyun mükemmel takılmadan çalışıyor çok saçma bir durum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Çözüm
Görev yöneticisini açınca kendini kapatan bir mining virüsü yemiş olabilir misiniz 🤔
Arkadaşlar sebep mining virüsüymüş görev yöneticisni açınca kendini kapatıyormuş Kaspersky ile sildim virüsü bu arada sanada teşekkürler reğiz sayende kurtuldum şu şeyden oyunları hep Görev Yöneticisi açık oynuyordum ya.

Geç olabilir ama 🥲 tam olarak şu an senin sikintini yaşıyorum, Görev Yöneticisi arkada açıkken oyunda FPS olması gerektiği gibi oluyor, Görev Yöneticisi kapalıyken FPS deli gibi düşüyor büyük bir ihtimal bende de mining virüsü var. Kaspersky ile çözdüm dedin uygulama güvenilir mi bir aydınlatsan beni :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı