Oyunlar hangi diske depolanmalı?

Arkadaşlar kapasite konusunda bu kadar takılmayın bence farklı amaçlar için de o kapasiteye ihtiyaç duyuyor olabilir arkadaş. Bilgisayarımda 3 TB onun dışında harici 4,5 TB diskim var yeterli olmuyor bana 8 TB daha HDD almayı planlıyorum. Tamamen ihtiyaca bağlı bir şey bu.

8 TB disk alacaksan sadece önerim kontrolcüsü iyi olan bir disk alman olur aksi halde diskteki veriye erişim yavaş olacağı için çok da iyi olmayan bir disk ile sadece oyunlarda değil her şeyde performans düşüklüğü yaşayabilirsin.

Seagate ironwolf var önerir misin?
 
Bilgim yok ama sadece NASA kullanıyor diye de bir disk alınmaz veya çok kaliteli olduğu anlamına gelmez onlar pazarlama taktiği. Adamların 5" floppy disk kullandıkları yerler de var ama hadi biz de kullanalım o zaman demiyoruz sonuçta.
 
Bilgim yok ama sadece NASA kullanıyor diye de bir disk alınmaz veya çok kaliteli olduğu anlamına gelmez onlar pazarlama taktiği. Adamların 5" Floppy disk kullandıkları yerler de var ama hadi biz de kullanalım o zaman demiyoruz sonuçta.

Ben sadece söyledim hocam duyduğum bilgiyi gidip alın demedim yanlış anlaşılmasın 😂
 
Ben sadece söyledim hocam duyduğum bilgiyi gidip alın demedim yanlış anlaşılmasın 😂

Anladım hocam 🙂 bizde NASA kullanıyormuş, amerikan ordu standartlarına göre üretilmiş falan deyince insanlar genelde çok daha kaliteli hatta bıraksan kendi kendine uzaya falan da gider sanıyor donanımı o yüzden söylemek istedim yine de 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı