Oyunlar için Logitech G305 alınır mı?

Kullanan arkadaşımda biraz inceleme fırsatım oldu akıcı hafif ve elime tam oturuyordu mouse şahsen genelde o tarz Mouse'ları tercih ettiğim için çok hoşuma gitmişti.
Böyle bi ekipman kitlesi var. İyi ürünlere alerjileri var. Hem farede hem de klavyede böyle fanatiklik söz konusu. Bazı marka ve modellere özellikle saldırıyorlar. Çift tıklıyormuş, takılıyormuş. Her farede olan problemleri buradaki kalıp düşünceden dolayı böyle bazı modellere indirgiyorlar. Sanıyorsunuz ki çöp alıyorsunuz. Bu forumda g305 ile ilgili bahsedilen hiçbir problemi yaşamadım şimdiye kadar. Ben içim rahat öneriyorum, benim elimde hatta yedeği bile duruyor yarın öbür gün bir şey olunca kullanırım diye. 1600 lirayı ben garanti sürecinin ne olduğu beli olmayan ve olamayan markalara vermektense logitech gibi bilindik markaları almayı tercih ederim.

Eskide kaldi hocam maalesef. Gunumuzde hakkindan fazla fiyata satiliyor. 1000TL civarinda dusunulur ama o fiyata alinmaz. Attiklarim cok daha iyi.

Evet o konuda haklısınız fakat dediğim gibi sizin attığınız türde Mouse'lar beni hiç kendine çekemiyor itici geliyor sanırım Logitech fan boy oldum :D

İnanın üstündeki g logosu aşınması en önemsiz detay. Scroll bozulması en nefret ettiğim şeydir. Eski G102 de scroll bozuldu düzelmesi için sürekli içini açıp üflemek gerekiyordu ve çok can sıkan bir şey.
Henüz bir sıkıntı yaşamadım o konuda, memnunum.

Böyle bir ekipman kitlesi var. İyi ürünlere alerjileri var. Hem farede hem de klavyede böyle fanatiklik söz konusu. Bazı marka ve modellere özellikle saldırıyorlar. Çift tıklıyormuş, takılıyormuş. Her farede olan problemleri buradaki kalıp düşünceden dolayı böyle bazı modellere indirgiyorlar. Sanıyorsunuz ki çöp alıyorsunuz. Bu forumda G305 ile ilgili bahsedilen hiçbir problemi yaşamadım şimdiye kadar. Ben içim rahat öneriyorum, benim elimde hatta yedeği bile duruyor yarın öbür gün bir şey olunca kullanırım diye. 1600 lirayı ben garanti sürecinin ne olduğu beli olmayan ve olamayan markalara vermektense Logitech gibi bilindik markaları almayı tercih ederim.

Hocam haklısınız fakat şunu unutuyorsunuz bunlar elektronik cihazlar yarın ne olacağını bilemezsiniz herkes de belki aynı mouse var ama belki bir tanesinin anakartı üretilirken bir PIN'i ufak yamuldu bunları bilemeyiz.

Hocam haklısınız fakat şunu unutuyorsunuz bunlar elektronik cihazlar yarın ne olacağını bilemezsiniz herkes de belki aynı mouse var ama belki bir tanesinin anakartı üretilirken bir PIN'i ufak yamuldu bunları bilemeyiz.
Hocam sen nasıl bir cevap istiyorsun veya bekliyorsun? Alacağın herhangi bir şeyin nasıl üretildiğini bilerek mi alıyorsun sanki? :D
Bunu bilebilseydik zaten müşteri memnuniyeti gibi bir alana gerek kalmazdı, herkes alışverişnden memnun olurdu. Markalarda da kalite kontrol olmazdı bütün ürünler kusursuz çıkıyordu diye. Bahsettiğin şey şans işi. Telefona gidip 100 bin lira verip kamerasının içinden toz çıktığı da oluyor. Bunlar önüne geçebileceğin şeyler değil. Sana ürünle ilgili deneyimlerimize dair bilgi veriyoruz. Pini yamuk çıkabilir diye al ya da alma beni ilgilendirmiyor. Parayı verecek olan sensin. Şimdiden hayırlı olsun ne alıyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı