sametgungorenn
Hectopat
Daha fazla
Yapay zekaya bırakmak iyi değil mi? Bir de güç seçeneklerinde dengeli modunda nihai veya yüksek performans seçeneği yok.Kullanici senaryosunu "Dengeli" yapin. Bilgisayar fanlari duruma gore hizlandirip yavaslatir. Eger oyun esnasinda bilgisayar cok isinmaya basladiysa "Uc performans" yapin.
Akilli oncelik ise "Gercek zamanli". O an hangi uygulamayi kullaniyorsaniz o uygulamaya odaklanir, ona calisma onceligi vermeye calisir (elinden geldigi kadar).
Bu program şu an için hatalı, kullanmanı önermem. Tamamı ile bilgisayarınızdan kaldırmanız daha iyi olur. Onun yerine gerekli ayarları manuel olarak yapınız.
Kullanici senaryosunu "Dengeli" yapin. Bilgisayar fanlari duruma gore hizlandirip yavaslatir. Eger oyun esnasinda bilgisayar cok isinmaya basladiysa "UC performans" yapin.
Akilli oncelik ise "Gercek zamanli". O an hangi uygulamayi kullaniyorsaniz o uygulamaya odaklanir, ona calisma onceligi vermeye calisir (elinden geldigi kadar).
CS'de 75 dereceyi gormesi asiri normal. Laptop bu o kadar isinir elbette. Ben o sicaklik degerlerini ROG laptopum ile bile goruyorum. Ucak motoru gibi fan sesinden rahatsiz olmuyorsa oyun esnasinda turbo moduna alabilir isterse. Normal gunluk kullanim icin de sessiz moda alabilir. Benim gibi useniyorsa da dengeli moduna alir, fanlarin laptop sicakligina gore hizli veya yavas calismasina izin verebilir.Dengeli yapınca çok ısınıyor. CS'de 75 dereceyi görüyorum dengelideyken. Bunun yerine oyuna gireceği zaman FN + F7 yaparak performans moduna alabilirsin. Günlük kullanımda yine aynı tuş kombinasyonunu kullanarak sessiz mod ya da dengeliye alabilirsin. Ben böyle yapıyorum.
CS'de 75 dereceyi gormesi aşırı normal. Laptop bu o kadar isinir elbette. Ben o sicaklik degerlerini ROG laptopum ile bile goruyorum. Ucak motoru gibi fan sesinden rahatsiz olmuyorsa oyun esnasinda Turbo moduna alabilir isterse. Normal gunluk kullanim icin de sessiz moda alabilir. Benim gibi useniyorsa da dengeli moduna alir, fanlarin laptop sicakligina gore hizli veya yavas calismasina izin verebilir.
Yapay zeka teriminin sadece basit bir pazarlama amacli kullanildigini dusunuyorum. Eger ki harbiden yapay zeka ile calisiyorsa o zaman sistem kaynaklarinizdan biraz kullanabilir. Bu da sistem kaynaklarini sonuna kadar kullandiginiz oyunlarda dusuk performans almaniza neden olabilir.Yapay zekaya bırakmak iyi değil mi? Bir de güç seçeneklerinde dengeli modunda nihai veya yüksek performans seçeneği yok.
Hocam akıllı öncelik kısmı neredeydi tam olarak. Bu dediğinizi uygulayacağım.Yapay zeka teriminin sadece basit bir pazarlama amacli kullanildigini dusunuyorum. Eger ki harbiden yapay zeka ile calisiyorsa o zaman sistem kaynaklarinizdan biraz kullanabilir. Bu da sistem kaynaklarini sonuna kadar kullandiginiz oyunlarda dusuk performans almaniza neden olabilir.
Sogutmayi "dengeli" yapin (oyun oynarken uc performans, normal kullanimdayken sessiz olarak da kullanabilirsiniz ama eger onlari degistirmeyi benim gibi usenirseniz direkt dengelide birakmak da iyi bir secenek).
Akilli oncelik ise "gercek zamanli" yapin. Kesinlikle yapay zekaya birakmayin. Gercek zamanli yaparsaniz o an hangi uygulamayi kullaniyorsaniz ona oncelik verir. Yapay zeka yapmaniz durumunda eger yapay zeka sizi iyi anlayamazsa, mesela siz oyun oynarken gidip internet tarayicisina daha cok oncelik verebilir. Halbuki oyuna daha cok oncelik vermesi lazim. Bu sadece daha iyi bir sekilde anlamaniz icin basit bir ornek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.