Oyunlar kasıyor

NyanKa

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gerçekten çok garip bir sorunum var. Oyunlara girdikten sonra oyun çok fazla kasıyor (tahminimce 5 FPS falan). Sonra alta alıp internette geziniyorum. Bir süre sonra oyuna tekrar geldiğimde oyunumda 0 kasma oluyor. Çok garip. Neden olabilir böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığım oyun fark etmiyor GTA 5 ve Hearts of Iron 4 gibi oyunlarda yaşıyorum sorunu.

Oynadığım oyun fark etmiyor GTA 5 ve Hearts of Iron 4 gibi oyunlarda yaşıyorum sorunu.

Hearts of Iron 4 için normal o oyun herkeste kasıyor.

Gerçekten çok garip bir sorunum var. Oyunlara girdikten sonra oyun çok fazla kasıyor (tahminimce 5 FPS falan). Sonra alta alıp internette geziniyorum. Bir süre sonra oyuna tekrar geldiğimde oyunumda 0 kasma oluyor. Çok garip. Neden olabilir böyle bir şey?

Sistem özelliklerini zihin gücümüzle tahmin ediyoruz herhalde :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı