Oyunlar ve bilgisayar arada sırada kendisini kapatıyor

Oguz semiz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba günaydın. Ben yeni RAM taktığımda olmaya başladı bu olay, bazen şarkı dinlerken oyun oynarken ya bilgisayar kendisini kapatıyor ya da açık bir oyun varsa o kapanıyor neden oluyor anlamadım

Bilgisayarım hakkında:
1TB SSD depo.
32 GB RAM DDR4 her şeyi aynı, aynı kutudan geldi
4060 RTX Geforce ekran kartı.
i5-12400F 12 çekirdekli 2.5GHz işlemci.
Anakart: Prime-B660M-K-D4

Birisi yardımcı olursa çok sevinirim bilgisayarda herhangi bir virüs olduğunu gösterecek bir işaret de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
1720081586360.png

Bu güncellemeyi mi yaptın?

yaptıysan Allah rahmet eylesin

Yeni RAM taktığımda olmaya başladı demişsin ilk bence şunu bir dene:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni taktığın RAM'i takmadan veya farklı slota takarak test yap.
Olmazsa ise Windows + r yapıp eventvwr yazıp Windows günlerinin altındaki sisteme girip düzeye göre sırala önemli ve hata yazanları incele.

Eki Görüntüle 2241433

Bu güncellemeyi mi yaptın?

Yaptıysan Allah rahmet eylesin

Yok yapmadım

Yeni RAM taktığımda olmaya başladı demişsin ilk bence şunu bir dene:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni taktığın RAM'i takmadan veya farklı slota takarak test yap.
Olmazsa ise Windows + r yapıp eventvwr yazıp Windows günlerinin altındaki sisteme girip düzeye göre sırala önemli ve hata yazanları incele.

RAM'lerle alakalı bir sorun yok denedim hepsini çalışıyolar önemlilere baktığımda sistem düzgün bir şekilde kapatılmadan yeniden başlatıldı diyor hatalara baktığımda ise pek bir şey anlamadım birden fazla sebep var ve çoğu aynı sebep ama hatalarda en çok gözüme çarpan: Application popup kaynağındaki 56 olay kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş diyor

Son düzenleme:
Yok yapmadım.

RAM'lerle alakalı bir sorun yok denedim hepsini çalışıyolar önemlilere baktığımda sistem düzgün bir şekilde kapatılmadan yeniden başlatıldı diyor hatalara baktığımda ise pek bir şey anlamadım birden fazla sebep var ve çoğu aynı sebep ama hatalarda en çok gözüme çarpan: Application popup kaynağındaki 56 olay kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş diyor.

Aldığınız RAM'in orijinal olduğundan emin misiniz? CPU Zden bir kontrol edin satın aldığınız yere bağlı olarak sahte RAM gönderilmiş olabilir ama eğer eminseniz güç kaynağınızda yetmiyor olabilir, kaç W PSU kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00