Oyunlara çok fazla takılmak

Talha_3859

Decipat
Merhaba ben çok sinirliyim bilgisayar başında ve bunu yenmem lazım. Mesela rekabetçi oyunlarda kaybedince çok sinirleniyorum argo kullanmıyorum ama çok sinirli oluyorum, bunu aşmamın bir yolu var mı sizce? Rankımın düşmesinin korkusunu yenme, oyunları fazla ciddiye almama gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denerim Detroit Become Human başladım ama bitecek gibi yeni oyunlar satın almam lazım.

Kral istersen mk X ve mk 11 oyununu 10 dolara alabilirsin Steam'den, normalde ikisi 60 dolar falan ama yenilmeli oyun ve zor yani sen bilirsin.

Merhaba ben çok sinirliyim bilgisayar başında ve bunu yenmem lazım. Mesela rekabetçi oyunlarda kaybedince çok sinirleniyorum argo kullanmıyorum ama çok sinirli oluyorum, bunu aşmamın bir yolu var mı sizce? Rankımın düşmesinin korkusunu yenme, oyunları fazla ciddiye almama gibi.

Bu durumda biraz balkona çık, Temiz hava al, biraz Forza'da gez. Sonra kulaklığı taktığın zaman "bu sadece bir oyun" de. Veya bir kum torbası. Sanırım rekabetçi oyun oynamamak bazı insanlar için en iyisi.

Şahsen bu sorun bende de var. Çok ciddiye alıyorum. Sağlam bir şekilde hakaret edince geçiyor. Farklı bir yöntem olarak da rekabetçi oyunlardan çıkıp daha kafa dağıtmalık, eğlenmelik, hikayeli gibi oyunlar tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı