Oyunlara para veriyor musunuz?

Crack bir nevi emek hırsızlığı zaten. Çalışanların ya da oyuna para verip alanların hakkına giriyosun bu da İslam'i olarak günahtır büyük ihtimal.

Paranız yoksa sorun yok.

Paran olup da almıyorsan sorun var.

İslam'a çok önem veren biriyim ancak korsanlık ile fiziksel hayattaki hırsızlık aynı değildir.

Senin zaten paran yoksa ha oynamışsın korsan ha oynamamışsın iki türlüde şirket zaten para kazanmıyor.

Ayrıca geçmişte korsan oynayıp sonra parası olunca orijinal alanda çok, yani birnevi korsanlık ile oyunlar'ın popülerliği artıyor.

Ama paran olup da korsan oynuyorsan işte o zaman günah sayılabilir.

Amacım korsana teşvik etmek değildir, bilgilendirme amaçlıdır.

Hırsızlık olarak değil de bence bir hakka girme var burada bu da dinen günah olması lazım diye düşünüyorum. Bu arada crack olmasa benim de oyunlarla bir alakam olmazdı küçükken asla oyuna para vermezdim bir Minecraft premiuma iyi para verdim onu da babama yalvaryakar. Düşünsene her oyunu parayla aldığını çocukların pek alabileceğini düşünmüyorum. Çocukken oynadığım bazı oyunları satın aldım senin dediğin gibi. Çocuksan crack zaruri biraz.

Dediğim gibi paran yoksa zaten sen korsan kullansanda kullanmasanda şirket para kazanmayacak.

Ayrıca korsan sayesinde oyunlar daha da popüler oluyor.

Ha bir de günlük hayatta bence daha büyük günahlar işliyor çoğu Müslüman daha günah olup olmadığı net belirtilmeyen bir şey için endişelenmeyin bence.

Kısaca
Para yoksa sorun yok.

Paranız varsa ve orijinal almıyorsan sorun var yani günah.

Evet dediğim gibi haramdır.

Bence tamamen haram demek pek doğru olmaz.

Amacım korsana teşvik etmek değildir, bilgilendirme amaçlıdır.

Bu paran yoksa kısmını da yanlış anlayan oluyor, oyuna bir para ayırmazsan paran olmaz zaten. Oyun alıp oynamayı düşünüyorsan biraz da kenara para ayırman lazım.

Bu paran yoksa kısmını da yanlış anlayan oluyor, oyuna bir para ayırmazsan paran olmaz zaten. Oyun alıp oynamayı düşünüyorsan biraz da kenara para ayırman lazım.

Demek istediğim maddi durumu yetmeyen çünkü günümüzde oyunlar 2000 TL'den başlıyor.

Hadi 1 2 oyun alırsın da onlar seni 1-1.5 ay götürür deva mı?

Kendim orijinal oyun alıyorum korsan hayatım boyunca hiç kullanmadım neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…