Oyunlara para veriyor musunuz?

net belirtilmeyen bir şey
İşte net olarak belirtilmiş. Mesela büyük güçlerin siyonistlerin kafirlerin vs. insanların zamanını çalıp zayıflatmak için oyun film vs kullandıklarını, bu halde crack vs günah olmaz algısı vardı bende de..
Ama iş o kadar basit değil. Mevzu hırsızlık olunca sonuçta kafir de olsa işlenen günah ve haramın ağırlığı aynı.

Sadece araştırmayınca insan net değil sanıyor. Ben de çok sonradan farkettim bunları.

İşte net olarak belirtilmiş. Mesela büyük güçlerin siyonistlerin kafirlerin vs. insanların zamanını çalıp zayıflatmak için oyun film vs kullandıklarını, bu halde crack vs günah olmaz algısı vardı bende de.
Ama iş o kadar basit değil. Mevzu hırsızlık olunca sonuçta kafir de olsa işlenen günah ve haramın ağırlığı aynı.

Sadece araştırmayınca insan net değil sanıyor. Ben de çok sonradan fark ettim bunları.

Bugün korsan sayesinde oyunların popülerliği artıyor bu net bir gerçek.

Ayrıca üstte demişim parası olmayan adam oynasa ne olur oynamasa ne olur? Adam korsan oynasa belki sevip ileride maddi durumu olunca alacak oyunu.

Korsanlık şirketlerin işine yarayan bir şey.

Ama paran varsa o zaman tabii ki de orijinalden devam.

Demek istediğim maddi durumu yetmeyen çünkü günümüzde oyunlar 2000 TL'den başlıyor.

Hadi 1 2 oyun alırsın da onlar seni 1-1.5 ay götürür deva mı?

Kendim orijinal oyun alıyorum korsan hayatım boyunca hiç kullanmadım neredeyse.
1747680832281.png

O kadar uçuk fiyatlar yok aslında %90 indirim gelip duruyor

Dosya Ekleri

• 1747680817707.png
    1747680817707.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 17
Oyun içi harcama yapmıyorum. En son Roblox'ta yapmıştım o kadar. Oyunlara para vermekte sakınca yok, parası olan verir, parası olmayan vermez. Bir oyuna da para vereceksem gameplay'ine bakıyorum hoşuma giderse alıyorum.

Ek olarak oyunları indirimsiz almıyorum, düşük fiyat bile olsa indirim bekleyip alıyorum. Örneğin, en son BF 1 almıştım, indirimsiz hali 40 dolar iken indirimli hali 2 dolar. Üstelik 2 dolar'a premium falan her şey açık geliyor.

Çok özendiğim bir şey olmadıkca artık para vermiyorum, bazen alsam bile zamanı geçmiş gibi hissettiriyor. Bu yazdığım oyun içi harcamalar için geçerli crack kullanmıyorum uzun süredir. Oyun alacaksam da az alırım ama parasına değecek şeylere harcıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı