Oyunlara para yatırmak mantıklı mı?

SponkYM

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, oyuna para yatırma gibi bir düşüncem var bu oyun fazla bilinmiyor. En fazla 500-600 sizce bu oyuna para yatırmam saçmalık mıdır?

Hangi oyun olduğuna bağlı, CS için yatırılır mesela satabilme imkanın olduğu için. En azından sıkıldığın zaman başka bir şeye yonelirsin, onun dışı bence pek mantıklı değil.

Oyuna göre değişir ileride oynamayacağın oyun olabilir şahsen Valorant'a çok yatırdım yatırmaya devam ediyorum fakat keşke başka bir şey yapsaydım illaki sıkılıyorsun belli süre sonra CS gibi al sat yapabilirsin.

Sana kalmış bir şey oyunda ya gelişmek için ya da kozmetik için para yatirirsin hangi oyuna para yatiracaksin.

Deceit.

Oynarken zevk aliyorsan ve senin icin uzun soluklu bir oyunsa neden olmasin?

Çok sevdiğim bir oyun bilgisayarım olmadan önce çok oynamak isterdim.

Aşırıya kaçılmadığı sürece sevilen bir hobiye para yatırmak mantıksız değil bence.

5 dolar.

Yok zaten sadece 5 dolar.

Bir de Online oyunsa bağımlılık yapabilir. Online oyunlar kendine bağlar.

Online.

Bence para yatırmak eğer oyunu aşırı derecede sevmiyorsan pek mantıklı değil gibi. Sonradan sıkılma ihtimalin yüksek yani pişman olabilirsin.

Çok sevdiğim bir oyun 4 yıldır biliyorum.

Deceit.

Çok sevdiğim bir oyun bilgisayarım olmadan önce çok oynamak isterdim.

5 dolar.

Yok zaten sadece 5 dolar.

Online.

Çok sevdiğim bir oyun 4 yıldır biliyorum.

5 dolar ise yatirilabilir.

Bir şeye para verirken o şeyin ne olduğundan çok senin o şeyden keyif alıp almayacağını ön planda tut. Mesela ben öyle çok oyun oynamam, ayda yılda bir arkadaşlarla oyun alır oynarız verdiğim parayı düşünmem bile eğleneceğimi bildiğim için. Her şeye kendi zevkinin gözünden bak. Bağımlılıklar bunun dışında tabii. O mecburiyettir. Eğer günde 3-4 saatten fazla oyun oynuyorsan oyunlara para yatırmanı tabii ki önermiyorum.

Ah evet 3 4 saatten fazla oyun oynuyorum.

P2W bir oyun ise değmez. Her zaman fazla yatıran kazanacak.
Ama P2W değilse ve oynamaya devam edecek zevk alacaksan senin bileceğin bir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…