Oyunlara param yetmiyor

• Konuyu başlatan ewig
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 141
  • Görüntüleme 11.380
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyuna parası yetmiyorsa alamaz olur biter. Ya da emek hırsızlığı yapıp korsana yönelir ☺️

Veremiyorsa oynamaya hakkı yoktur :)
Hayatınız boyunca izlediğiniz tüm film ve dizilerden bir tanesi bile korsan olmadı mı? Şarkı, oyun, program gibi de sayabilirim.

4-5 saatte biten bir oyuna 400-600 TL nasıl vereyim demek istiyor.

5 saatlik oynayacağın oyuna 400 TL mi vereyim?

Ve bilgisayar ile oyunu karşılaştırman çok saçma.
Oyunu yapanlar fiyatını öyle koymuştur. 4-5 saatte biten bir oyunsa almayın.

Her genç gibi onun da oynamaya hakkı vardır. Bu ülkeyi bu hale sokanların konuşmasının hakkı yoktur asıl.
Hocam Allah için böyle konuşmayın, sizi her yerde görüyorum ve otorite puanınız(!) gözümde yüksek.

Kaçak/korsan oyun=illegal.

Ne güzel işte. Sistemi alabilmek için yıllarca para biktirmişsin ve almışsın. Oyun için de aylarca para biriktirirsin alırsın 🤭

Oyuna parası yetmiyorsa alamaz olur biter. Ya da emek hırsızlığı yapıp korsana yönelir ☺️

Kusura bakmayın fakat oyunun lüks olarak gören bir ülke için bile sığ görüşlüsünüz.

Yeni nesil AAA oyunlar cidden artık bütçe üstü fiyatlar ediyor maalesef ki. Aslında eski olanlar bile fiyat politikası ve döviz kuralı yüzünden yüksek fiyatlarda. Oynamak isterseniz her türlü yol var bilirsiniz yine de bizim önerebileceğimiz şey bu adrese göz atmanız.

Hocam haklısınız 300TL 500TL zengin etmez ama oyuna verirken durum değişiyor korsana destek yok ama bence 5 saatlik oyun için bir şey olmaz bu forum da on beş kişi dışın da hepsi kullanıyor ara sıra korsan.

Ben korsan desteklemiyorum ancak Korsan kullananlara da ''Korsan kullanıyorsunuz! emek hırsızları, 500-600 lira verip oyunu satın alsana ulan'' falan diyemiyorum. hiç kusura bakmayın. İnsanlar gündelik hayatın stresinden biraz uzaklaşmak için oyun oynamak istiyorlar ve 4-5 saat süren bir oyuna 500-600tl verebileceklerini düşünmüyorum. Hele ki dar gelirli ise.

Çocukluğum Call of Duty oynayarak geçti hani bir oyun nasıl 250-450-600 lira olabilir? Akıl kârı değil... Valorant, Far Cry, FIFA 21 bunlara para verirken hiç problem yaşamıyorum çünkü aylarca oynayacağımı biliyorum. Gel görki çok sevdiğim oyunun hikayesi 5-6 saat olunca elim gitmiyor arkadas 250 lira 500 lira vermeye. Ben Call of Duty oynamak istiyorum 😂,çıkmazdayım.(EA Play ile Battlefield oyunlarının çoğunu oynadım ancak CoD tadı vermiyor. BF1 ve BF5 ayrı sınıf)
Bir şekilde oyna ve sitesindeki destek kısmında 5 10 lira at , korsan demiyorum bir şekilde oyna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı