Başka emriniz?Her şeyin bir değeri var. Oyunun parasını veremeyen oynamasın.
Başka emriniz?Her şeyin bir değeri var. Oyunun parasını veremeyen oynamasın.
65 yılım kaldı benim![]()
Bu ego nereden geliyor? Kimseye fakir deme hakkınız yok. Sonuna kadar güllük gülistanlık yaşayacaksın diye bir şey yok. Yarın her şey olabilir. Fakir dediğiniz kişi bakmışsınız güzel bir yerde işe girmiş. Siz ise kovulmuşsunuz. Siz çalışmıyorsunuzdur bile muhtemelen.Maddi durumun benim umurumda bile değil. Annenden babandan bana ne... Maddi olarak güçlüyüm, normal olarak da öyle.
Bana bağlanan maaş bile yok daha. 14 yaşına gireceğim. Orta 3'e gidiyorum.
Yıllardır kullanıp oyun oynadığım güvenli bir site var, link atmak yasak mı?
Ne güzel işte. Sistemi alabilmek için yıllarca para biktirmişsin ve almışsın. Oyun için de aylarca para biriktirirsin alırsın![]()
Oyuna parası yetmiyorsa alamaz olur biter. Ya da emek hırsızlığı yapıp korsana yönelir
Veremiyorsa oynamaya hakkı yoktur![]()
Hocam 2000TL ne? Gerçekten artık verilmez bu paralar.Yeni nesil AAA oyunlar cidden artık bütçe üstü fiyatlar ediyor maalesef ki. Aslında eski olanlar bile fiyat politikası ve döviz kuralı yüzünden yüksek fiyatlarda. Oynamak isterseniz her türlü yol var bilirsiniz yine de bizim önerebileceğimiz şey bu adrese göz atmanız.
![]()
Franchise - Call of Duty
store.steampowered.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.