Oyunlarda Alt+Tab sonrası renkler değişiyor

Diegla

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
464
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok garip bir sorun ile karşı karşıyayım. Artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı, yardımcı olursanız çok minnettar olurum.
Bilgisayar ilk açıldığı anda 3 kere masaüstünde renk değişimi oluyor. ilk olarak normal, ikinci olarak parlak, 3. olarak çok keskin renkler gibi. Dikkatli bakmazsanız bu değişimi fark etmiyorsunuz. Bu söylediklerim 2-3 saniye içerisinde gerçekleşiyor ve birdaha normal rengine dönüyor. Daha sonrasında oynadığım oyunu açıyorum. Burası da gayet normal herhangi bir sıkıntı yok. Sonrasında alt + tab kısayolu kullanıyorum ve işler değişmeye başlıyor. Masaüstüne dönüp işimi halledip tekrar oyunu açtığımda siyah yerler gri, ve diğer renkler de aşırı canlı oluyor. Haliyle alışık olmadığım için bu beni çok rahatsız ediyor. Monitörümün ayarlarını sıfırladım, düzelmedi. Sadece yeniden başlatıp alt + tab kısayolunu kullanmazsam herhangi bir sıkıntı olmuyor. Kısacası alt + tab kısayolundan sonra ekran renkleri değişiyor. Bu sorun Valorant'ta da geçerli.
Sistem: I3 10100F, ASUS H410M F anakart, 8GB RAM, Inno3D GTX 1650, 240GB Patriot Brust SSD, 650W Gamegaraj PSU.
 
Masaüstü arkaplanızı düz bir renk yapın.
Renk değişimini daha rahat anlayabilmek için beyaz yaptım ve yeniden başlattım. Herhangi bir renk değişimi gözlemleyemedim fakat masaüstüne geldikten sonrasında anlık ekran gidip geldi. Ve az önce bu yazıyı yazarken siyah tema kullandığım google chrome'da renk değişimi gözlemledim. Biraz rengi açıldı diyebilirim ekranın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı