Oyunlarda bulunan anti-cheat güvenilir mi?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar bilmiyorum sizde var mı? Vanguard'i, Easy Anti-Cheat vb. şeyler bende güven duygusu oluşturmuyor. Özellikle Valorant bağımlısı olduğum oyunu sırf bundan dolayı bıraktım. Vanguard hakkında çok fazla paylaşımlar yapıldı. Easy Anti-Cheat de aynısı oldu. Hiçbir Online oyun oynamıyorum. Siz güveniyor musunuz?

Arkadaşlar bilmiyorum sizde var mı? Vanguard'i, Easy Anti-Cheat vb. şeyler bende güven duygusu oluşturmuyor. Özellikle Valorant bağımlısı olduğum oyunu sırf bundan dolayı bıraktım. Vanguard hakkında çok fazla paylaşımlar yapıldı. Easy Anti-Cheat de aynısı oldu. Hiçbir Online oyun oynamıyorum. Siz güveniyor musunuz?

Easy Anti-Cheat:😇(yani virüs değil)
Vanguard:☠️(virüsten farkı yok)

FACEIT anticheat kullanıyorum ve güveniyorum.

Easy Anti-Cheat'i çok bilmiyorum ancak Vanguard kesinlikle güvenli değil, virüsten farkı yok.

Vanguard'la Easy Anti-Cheat'in tek farkı birinin başlangıçta açılması :D tüm anti cheatlar birbiriyle aynı izni isterler. Vanguarda laf edilmesinin tek sebebi başlangıçta siz oynamasanız bile istemesi.

Vanguard'la Easy Anti-Cheat'in tek farkı birinin başlangıçta açılması :D tüm anti cheatlar birbiriyle aynı izni isterler. Vanguarda laf edilmesinin tek sebebi başlangıçta siz oynamasanız bile istemesi.
Easy Anti Cheat'in Kernel seviyesinde olup olmadığını bilmediğim için böyle yazdım. Kernel seviyesindeki her anti hile yazılımının virüsten farkı yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı