EA App Oyunlarda CD key olarak İtemsatış üzerindeki indirimler

anahtar iptal olmaz.
Çalıntı kartlarla mı ne anahtar alıp satıyorlarmış da sonra sen anahtarı alıp hesabına ekledikten bir zaman sonra da o anahtarı siliyorlarmış falan öyle bir muhabbetler dönüyordu bir ara. Bu siteler güvenilirse sorun yoktur muhtemelen.

Merhaba. Umarım yanlış yere yazmıyorumdur. İtemsatış sayfasında CD key bölümünde özellikle EA Games oyunlarının bazılarında 5/15/35 TL gibi fiyatlara key alıp hesabınıza ekleyebilirsiniz. Ben Immortals of Aveum ve wild hearts ve tales of kenzera™: Zau oyunlarını satın alıp EA hesabıma ekledim. Bilginiz olsun. Örnek olsun diye linki de şurada;

Hocam daha önce hiç CD key almadım. Ama nasıl oluyor da fiyatları bu kadar ucuza oluyor? Hesabımda değerli oyunlar olduğu için bu tarz bir CD key aldığım da ban yemez değil mi?

Çalıntı kartlarla mı ne anahtar alıp satıyorlarmış da sonra sen anahtarı alıp hesabına ekledikten bir zaman sonra da o anahtarı siliyorlarmış falan öyle bir muhabbetler dönüyordu bir ara. Bu siteler güvenilirse sorun yoktur muhtemelen.
Güvenilir, sorun olmaz.

Hocam daha önce hiç CD key almadım. Ama nasıl oluyor da fiyatları bu kadar ucuza oluyor? Hesabımda değerli oyunlar olduğu için bu tarz bir CD key aldığım da ban yemez değil mi?
Hayır, en fazla(çok çok düşük ihtimal) yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi bir durum yaşanır ancak yıllardır Razer'ın yanlış ihbarı dışında böyle bir duruma rastlamadım, onda da tekrar eklemişlerdi oyunları.

İtemsatış sitesinde kendi satıcısından aldığınızda sıkıntı olmaz ben en az 30 oyun aldım siteden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı