Bu videodaki render sorunuyla karşı karşıyayım. Sistemi alalı henüz 3 ay falan oldu. Son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum. Ondan önce boyle bir sorun yoktu. Neyden kaynaklandığını bilmiyorum, tüm oyunlarda aynı sorun. FPS düşüklüğü, dokuların geç yüklenmesi, dokuların kenarlarında titreme. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen öyle islemciyle ilgili bi durum bu islemci harici bütün parcalar degisti sorun ayni devam ediyor fps drop doku yukleme sorunu vs fln islemci sorunu
Çünkü bu konuyla ilgili araştırma yapiyorum bnde. Nette hic bir sorun bulamadim. Oyle diyenler varki komple bilgisayari degistirdigi halde sorunlar yasiyorlar. Ben kendi PC'de herseyi değiştim sorun ayni. Sadece islemci degismedi sen olsan sende islemcide sorunu bulursun dimi?
Çünkü bu konuyla ilgili araştırma yapiyorum bnde nette hic bir sorun bulamadim oyle diyenler varki komple bilgisayari degistirdigi halde sorunlar yasiyorlar ben kendi pc de herseyi değiştim sorun ayni sadece islemci degismedi sen olsan sende islemcide sorunu bulursun dimi