Sosyalde 139 mesajınız bulunuyor ve 3 aydan uzun üyeliğiniz. Böyle bir konu açıp en ufak bir sistem bilgisi vermeyi atlamışsınız, farkında olmadan mı yaptınız? Ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
kusura bakmayın ben yazdım zannediyordum yazmamışım sistemim r5 2600 işlemci rx590 ekran kartı b450m anakart var corsair 550w 80+ psu var
ekran kartım en fazla şuana kadar 74 derece gösterdi güç tüketimi de en fazla 196W güç tüketti.
işlemcide en fazla sıcaklık 65 dereceye çıktı.
psudan kaynaklı değil onu anladım ama neden kaynaklıdır bilgisayar kapanmıyor ya oyun donuyor yada oyundan atıyor.
Sorunu dün şu şekilde çözdüm ya da çözdüğümü zannediyorum, ekranı Frysync den çıkardım. 1-2 saat oynadım herhangi bir donma oyunu kapatma olmadı, ancak nedir tam olarak bilmiyorum ben de.
Sorunu dün şu şekilde çözdüm ya da çözdüğümü zannediyorum, ekranı Frysync den çıkardım. 1-2 saat oynadım herhangi bir donma oyunu kapatma olmadı, ancak nedir tam olarak bilmiyorum ben de.
DDU yazılımı ile sildim sonra 19.2.2- 19.2.3 - 20.1.1 hepsini denedim hepsinde yapıyor ve voltaj düşürürsem performans düşmez mi?
ısınma sıkıntısı çekmiyorum.